Η ημέρα των ερωτευμένων ξημέρωσε!

Εκείνος σκέφτεται:

‘’Έρωτας είναι να σου φτιάχνει η σύντροφος σου έναν αχνιστό καφέ και να στον φέρνει στο κρεβάτι’’

Εκείνη σκέφτεται:

‘’Έρωτας είναι να θέλεις να είσαι ακόμα όμορφη για το ταίρι σου. Να ξυπνά το πρωί και να σε βλέπει καλοχτενισμένη’’

…μόνο που επειδή ζούμε στο 2014 και όλη αυτή η ρομαντική κατάσταση πρέπει να πραγματοποιείται σε χρόνο dt!

Το Thats Life παίζει το ρόλο του φτερωτού θεού και ζήτησε από τη Russell Hobbs και τη Remington να μας βοηθήσει στην αποστολή που έχουμε αναλάβει.

Έτσι, τα δώρα του νέου μας διαγωνισμού είναι o βραστήρας Purple Passion Kettle της Russell Hobbs με μοντέρνο design σε υπέροχο μοβ χρώμα, με χωρητικότητα έως 1,7 λίτρα για να είναι γρήγορα έτοιμος ο καφές του κυρίου και εκείνη να απολαμβάνει το πρακτικό εργαλείο-κομψοτέχνημα που διακοσμεί την κουζίνα της (μεταξύ μας το δώρο πάλι για εκείνη είναι…)

Purple Passion Kettle

Purple Passion Kettle

Το δεύτερο δώρο είναι και αυτό σε εντυπωσιακό χρώμα (κόκκινο του πάθους) αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού: το σεσουάρ Stylish Turbo 2200 της Remington διαθέτει ισχύ 2200 w και μοτέρ υψηλής ροπής που εξασφαλίζει 30% πιο γρήγορο στέγνωμα.

Stylish Turbo 2200

Stylish Turbo 2200

Η συσκευή διαθέτει ειδικό στόμιο για φορμαρίσματος για στέγνωμα και styling αλλά και φυσούνα για έξτρα όγκο από τη ρίζα.

Για να αναδείξουμε τους 2 νικητές θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook και share το συγκεκριμένο post που θα βρείτε εκεί. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 σε ξεχωριστό post.

Όροι συμμετοχής

Ευχαριστούμε για την προβολή τα sites nethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.gr, tixerakias.gr, whatcaniwin.gr, e-win.gr