Με αφορμή την κυκλοφορία σε DVD της ταινίας «Υψηλή Μαγειρική» (Haute Cuisine) ανακοινώνουμε τον πιο δημιουργικό, γαστρονομικό, κινηματογραφικό, εκπαιδευτικό διαγωνισμό και το εννοούμε!

Τι ακριβώς θα συμβεί αν κάνετε «like» στη σελίδα μας στο Facebook, μετά αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από το post του διαγωνισμού και τέλος, κάνετε μια κοινοποίηση (δημόσια το προτιμότερο) το ίδιο post;

Πολύ απλά θα είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν 1 από τα 5 DVDs της ταινίας «Υψηλή Μαγειρική» που κυκλοφορεί από την AudioVisual & 1 σεμινάριο από τη σειρά σεμιναρίων Food Friends που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο εκπαιδευτικός όμιλος Le Monde.Haute Cuisine (DVD) copy

Λίγα λόγια για την ταινία «Υψηλή Μαγειρική»:

Αυτή η μαγείρισσα, κρύβει πολλά μυστικά στην ποδιά της!

Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας χρίζει τη γνωστή Γαλλίδα σεφ, η Ορτάνς Λαμπορί, προσωπική του μαγείρισσα, αναθέτοντάς της τα γεύματα τα δικά του και των καλεσμένων του. Η Ορνάνς, με την εξαιρετική μαγειρική της, καταφέρνει γρήγορα να σαγηνεύσει τον ουρανίσκο του, γεγονός που προκαλεί την αντιζηλία και το φθόνο των υπόλοιπων μελών της κουζίνας. Απέναντι σε μια τέτοια αντιμετώπιση, η Ορντάνς επιστρατεύει όλη τη δεξιοτεχνία της και, όχι μόνο μαγειρεύει τις υπέροχες συνταγές της, αλλά επιπλέον δίνει και ένα ‘’νόστιμο’’ μάθημα διπλωματίας στον ανδροκρατούμενο πληθυσμό των Ηλυσίων Πεδίων!

Υποψηφιότητα για Βραβείο César – Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας (Κατρίν Φρο)

H σειρά σεμιναρίων Food Friends καλεί όλους εσάς που αγαπάτε τη γαστρονομία, να περάσετε όμορφες στιγμές, να μάθετε τα μυστικά της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης, να ανακαλύψετε πρωτότυπες συνταγές και να απολαύσετε γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν!

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε τα θέματα που σας αρέσουν και να δηλώσετε συμμετοχή! Σε κάθε σεμινάριο έχετε την ευκαιρία να δείτε τον chef να παρασκευάζει βήμα προς βήμα 4-5 συνταγές, να τις δοκιμάσετε, να πάρετε τις σημειώσεις των συνταγών και να καταπλήξετε φίλους και αγαπημένους!

Μπείτε στο  www.lemonde.edu.gr για το συνολικό πρόγραμμα.

O διαγωνισμός διαρκεί ως την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Καλό γαστρονοµικό ταξίδι!

Όροι Συμμετοχής

14 Σχόλια