Η Samsung Electronics και ο γνωστός σχεδιαστής, Nicholas Kirkwood, παρουσίασαν πρόσφατα μια νέα σειρά αποκλειστικών αξεσουάρ για το GALAXY Note 3. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου(London Fashion Week), της οποίας επίσημος χορηγός ήταν η Samsung. Τα αποκλειστικά αυτά αξεσουάρ θα χρησιμοποιούν την υπογραφή Chevron Pattern του Nicholas Kirkwood και θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως τόσο σε καταστήματα λιανικής όσο και online, σε δύο χρωματικές επιλογές: Άσπρο και Μαύρο. Αυτή είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας της Samsung με τον Nicholas Kirkwood, καθώς, στην πορεία, θα λανσαριστούν και νέα αξεσουάρ στην ίδια κατεύθυνση, ενώ η συνεργασία θα επεκταθεί και σε περισσότερα προϊόντα της σειράς GALAXY.Samsung photo 3 - Nicholas Kirkwood_GALAXY Note 3 Samsung photo 2 - Nicholas Kirkwood_GALAXY Note 3
’Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι ξανά με τη Samsung. Κατά το σχεδιασμό της θήκης της συσκευής, στόχος μου ήταν να εκφράσω και την ποιότητα και τη δημιουργικότητα της Samsung, χρησιμοποιώντας στοιχεία από τη φετινή Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου’’, ανέφερε ο Nicholas Kirkwood. O Nicholas Kirkwood είναι ένας σχεδιαστής που βλέπει παντού προοπτική και παντρεύει μοναδικά την παράδοση με το μοντερνισμό έτσι ακριβώς όπως η τεχνολογία συναντά το διαχρονικό στυλ.

Nicholas Kirkwood

Nicholas Kirkwood

Επιπλέον η Samsung, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το British Fashion Council (BFC), ήταν ο επίσημος χορηγός της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου για δεύτερη χρονιά, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου. Τα GALAXY Note 8.0 και GALAXY S4 Zoom, είχαν τη δική τους συμβολή στην εκδήλωση, καθώς χρησιμοποιήθηκαν από στελέχη της London Fashion Week, ενώ παράλληλα ήταν διαθέσιμα στα δημοσιογραφικά lounge και στα γραφεία πληροφόρησης του κοινού για χρήση τόσο από εκπροσώπους Μέσων, όσο και από επισκέπτες.

Τέτοιες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι η μόδα και η τεχνολογία μπορούν να συνδεθούν, ενώ έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά συνεργασιών που έχει υλοποιήσει η Samsung με την περσινή Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, το Fashion Fringe του 2011, τη Vogue Fashion’s Night Out και το Spencer Hart.