Αναβρασμός επικρατεί στη Louis Vuitton. Φήμες θέλουν τον καλλιτεχνικό διευθυντή του γαλλικού οίκου, γνωστό σχεδιαστή Marc Jacobs, να αποχωρεί καθώς το συμβόλαιο του λήγει τον επόμενο βήμα και η διαδικασία ανανέωσης δεν φαίνεται να έχει ξεκινήσει.

O Marc Jacobs ποζάρει μπροστά στο πιο διάσημο ίσως λογότυπο

O Marc Jacobs ποζάρει μπροστά στο πιο διάσημο ίσως λογότυπο

Γαλλικό περιοδικό ισχυρίζεται πως η αποχώρηση του 50χρονου σχεδιαστή που συνεργάζεται με τη Louis Vuitton από το 1997, έχει ήδη εγκριθεί εσωτερικά αλλά οι εκπρόσωποι του διάσημου οίκου έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν την είδηση.

Κι ενώ η πιθανή αποχώρηση του Marc Jacobs παραμένει – προς το παρόν – μια φήμη, σίγουρη είναι η συμμετοχή του David Bowie στην επόμενη καμπάνια του οίκου.

David Bowie, ένα fashion icon, ετών 66

David Bowie, ένα fashion icon, ετών 66

Η καμπάνια που έχει τίτλο «LInvitation au Voyage» γυρίστηκε το καλοκαίρι που μόλις πέρασε στη Βενετία και τον θρύλο της μουσικής συνοδεύει επί της οθόνης η Arisona Muse.

Αν και δεν συνηθίζει να ακολουθεί τα βήματα κανενός (γιατί τα χαράζει ο ίδιος), ο David Bowie δεν είναι το πρώτο αστέρι της μουσικής που συμμετέχει σε διαφήμιση για το γαλλικό οίκο: ο Bono, o Keith Richards και η Madonna έχουν ήδη υπάρξει πρόσωπα της Louis Vuitton.

Το πρώτο σποτ της νέας διαφημιστικής εκστρατείας με πρωταγωνιστή τον θρύλο της ροκ αναμένεται να βγει στον αέρα αργότερα μέσα στο 2013.

Λέτε η νέα καμπάνια να εγκαινιάσει τη μετά – Marc Jacobs – εποχή του ιστορικού οίκου μόδας;