Παλιά κυκλοφορούσες με τσάντες, κοσμήματα, αληθινά παπούτσια ενώ τα ρούχα σου ήταν φτιαγμένα από υφάσματα, είχαν ραφές και τη γοητεία της αφής και της αίσθησης.

Σήμερα στην εποχή της «wearable technology», της τεχνολογίας που φοριέται και δημιουργεί νέες τάσεις και νέα ήθη στον χώρο της πασαρέλας και του δρόμου, υπάρχουν πολλά και αξιοπερίεργα.

Αν είσαι junkie της τεχνολογίας, αν καθετί που κουβαλάς φέρει και ένα «I» (pad, phone και πάει λέγοντας), τότε αυτή η δερμάτινα και πανάκριβη τσάντα (Syro tote) έχει φτιαχτεί ειδικά για εσένα.

Με κόστος 395 λίρες η tote bag που φέρει την υπογραφή Sydney Rodgers υπόσχεται να σε μετατρέψει την καθημερινή σου βόλτα σε εμπειρία θέασης, χρωμάτων και εικόνων.

Έχει μία θήκη μπροστά που μέσα της γλιστράει ηδονικά ένα I Pad (δε συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) και αφήνοντας την οθόνη του εκτεθειμένη προβάλλει καθετί που θέλεις να δείξεις στους γύρω σου.   

Μάλιστα διατίθεται –δωρεάν- ένα application που μπορεί να γεμίζει την οθόνη σου με flamingos που περπατάνε, με γάτες που ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους και γενικώς με αιθέρια χρώματα και παρουσίες που σου κάνουν την ανάσα..

Δες περισσότερα ΕΔΩ