Μετά τη σκανδαλώδη δίκη του πρώην της Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ έχει ηρεμήσει. Τώρα η ηθοποιός ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της και μετακομίζει στην Ισπανία.

Πριν από ένα χρόνο, αυτή την εποχή, η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ ήταν πρωτοσέλιδα. Η δίκη τους για συκοφαντική δυσφήμιση, έφερε στο φως πολλές λεπτομέρειες από τον έγγαμο βίο των δύο σταρ του Χόλιγουντ.

Η δίκη έληξε με νίκη του Ντεπ, ο οποίος αποζημιώθηκε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια. Οι δρόμοι τους πλέον έχουν χωριστεί, με τον 59χρονο να βρίσκεται στο Χόλιγουντ και να κάνει την ζωή του σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα και την Άμπερ να είναι σε ήρεμη φάση.

Ο τελευταίος της ρόλος ήταν στην τετράωρη ταινία Zack Snyder’s Justice League το 2021. Έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη. Μετά τη χαμένη δίκη, η ηθοποιός έκανε αρχικά ένα διάλειμμα, όπου κατά καιρούς έμενε με την κόρη της Oonagh Paige και τη φίλη της Bianca Butti στη Μαγιόρκα.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η Άμπερ Χερντ γύρισε την πλάτη της στην αμερικανική πατρίδα της και μετακόμισε μόνιμα στην Ισπανία. Αφού πούλησε την έπαυλή της στην Yucca Valley της Καλιφόρνια για 1,1 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι, η ηθοποιός λέγεται ότι εγκαταστάθηκε έξω από την ισπανική πρωτεύουσα της Μαδρίτης με τη δίχρονη κόρη της.