Ο Kanye West, που τώρα ονομάζεται Ye, έβαλε μασέλα τιτανίου αξίας 850.000 δολαρίων.

Η προσθήκη αυτή, εμπνευσμένη από το Jaws, τον εμβληματικό κακό από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, τράβηξε την προσοχή των social media, πυροδοτώντας έντονες εικασίες για το αν ο Ye είχε αφαιρέσει τα φυσικά του δόντια.

Την Τετάρτη, ο Ye μοιράστηκε μια φωτογραφία από την υπερβολική οδοντιατρική του μεταμόρφωση στα Stories του στο Instagram, με ανοιχτό το στόμα που φαίνεται να έχει καλυμμένο το τιτάνιο με άλλο υλικό.

Σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια πηγή κοντά στον Ye διευκρίνισε, «Ο τεχνικός όρος είναι σταθερή προσθετική. Είναι σταθερή και μόνιμη. Αυτό ξεπερνάει πολύ τους καπλαμάδες ή τις μασέλες. Είναι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχει γίνει πριν, δεν του αφαιρέθηκαν τα δόντια».

Η πρωτοποριακή οδοντιατρική διαδικασία, που περιγράφεται ως πειραματική οδοντιατρική, δημιούργησε μια δομή που μοιάζει με οδοντοστοιχία μοναδική για τα δόντια του Ye.

Η προσθετική αξία των 850.000 δολαρίων ήταν μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ του Ye και μιας ομάδας οδοντιάτρων και αισθητικών χειρουργών.

Ο οδοντίατρος Thomas Connelly με έδρα το Μπέβερλι Χιλς, γνωστός για την προσαρμοσμένη οδοντιατρική του τέχνη για τραγουδιστές και αθλητές, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατασκευή του μοναδικού μοντέλου που προσαρμόστηκε στο όραμα του Ye.

Ο Connelly επιβεβαίωσε, “Ήταν ευχαρίστηση να δουλέψω σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Το όραμά του για το σχεδιασμό μοναδικής τέχνης ξεπερνά την οδοντιατρική εξέλιξη.”

Διαψεύδοντας τις φήμες, ο Connelly επιβεβαίωσε ότι τα φυσικά δόντια του Ye παραμένουν άθικτα.

Δεν έβγαλε τα δόντια του. Έχει ακόμα πλήρη οδοντοφυΐα. Υγιής και χαρούμενος“, δήλωσε.

Διάβασε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: ΑΓΩΝΙΑ για την υγεία της μετά από προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση!