Το κλειδί της επιτυχίας σε ένα εστιατόριο είναι συνήθως τα νόστιμα πιάτα και η άψογη εξυπηρέτηση που κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει σημαντικός. Όπως όλα δείχνουν όμως, αυτό δεν ισχύει πάντα, αφού το Keren’s Diner αποτελεί το πιο αγενές εστιατόριο στον κόσμο και έχει τέτοιο “ρεύμα” που διαρκώς επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές!

Το concept είναι αρκετά παράξενο. Στο εν λόγω εστιατόριο μπορεί τα πιάτα να είναι νόστιμα, αφού φημίζεται για τα burgers, όμως το service είναι απαράδεκτο από επιλογή. Οι σερβιτόροι πλησιάζουν βαριεστημένοι τους πελάτες, κάνουν χειρονομίες, τους βρίζουν ανάλογα με τη διάθεση και, όπως επιβάλλει η εποχή, γίνονται viral με την ανάρμοστη συμπεριφορά τους.

Το Karen’s Diner ξεκίνησε από την Αυστραλία και συγκεκριμένα από το Σίδνεϋ. Η απήχησή του όμως ήταν τέτοια που γρήγορα εξαπλώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νέα Υόρκη. Πλέον κυκλοφορούν αναρίθμητα videos στο διαδίκτυο που δείχνουν τους σερβιτόρους σε έξαλλη κατάσταση να πετάνε τους καταλόγους, να βρίζουν και να μειώνουν τους πελάτες, τη στιγμή που το κοινό φαίνεται να το απολαμβάνει.

Το moto της αλυσίδας είναι το ακόλουθο: «Υπέροχα Burger, απαράδεκτο σέρβις! Είμαστε περήφανοι που έχουμε τη χειρότερη υπηρεσία στον κόσμο. Απολαύστε το φαγητό όπως κανένα άλλο – φέρτε την καλύτερη Karen σας. Μην κάνετε το λάθος να ζητήσετε τον υπεύθυνο του καταστήματος».

Πάρτε μια μικρή γεύση στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Vera Wang: Πόσα θες να μας τρελάνεις; Κι όμως είναι… 73 ετών! | Thats Life. Life as it is!