Αυτή τη στιγμή, ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα κατάταξης των οδηγών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, μετά από μια αρκετά περίπλοκη σεζόν. Έχει καταφέρει να τερματίσει στο βάθρο μόνο 5 φορές σε 16 αγώνες, ένα αποτέλεσμα που δεν αντιστοιχεί στην εντυπωσιακή πορεία του ως επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ωστόσο, ο Βρετανός οδηγός συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε Grand Prix με τον μοναδικό του στιλ, πάντα πειραματιζόμενος και προωθώντας κάτι διαφορετικό. Το τελευταίο αξεσουάρ που έκλεψε την προσοχή είναι το IWC Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronographe, ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης με αξία περίπου 150.000 ευρώ.

Στον αγώνα της Ολλανδίας στα τέλη του Αυγούστου, ο Λιούις  Χάμιλτον φορούσε το Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Top Gun Lake Tahoe της IWC. Έναν μήνα αργότερα, παρατηρήσαμε ότι είχε αλλάξει σε ένα νέο ρολόι της IWC, η οποία είναι χορηγός της ομάδας Mercedes στην οποία αγωνίζεται. Πρόκειται για το Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronographe Lewis Hamilton.

Το καντράν του είναι μπλε, γνωστό και ως γαλαζοπράσινο. Διαθέτει επίσης 12 διαμάντια, ένα σε κάθε ώρα. Στον αριθμό 6, κρύβεται το μικρό θαύμα αυτού του ρολογιού της IWC, το τουρμπιγιόν του, το οποίο ζυγίζει μόλις 0,675 γραμμάρια και αποτελείται από 56 διαφορετικά μέρη. Τέλος, το λουράκι του ρολογιού είναι σε απόχρωση πετρόλ, προσθέτοντας μια επιπλέον δόση στιλ.

Διάβασε επίσης:

Φθινότερη η κρουαζιέρα από οίκο ευγηρίας: Η περιπέτεια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού!