Μεγάλη αναταραχή δημιούργησε χθες το περιστατικό που συνέβη στα «Mad Video Music Awards 22». Συγκεκριμένα ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ δυο τράπερ, τον Light και Snik, οι οποίοι έχουν γνωστή έχθρα. Η ένταση ξεκίνησε όταν οι δύο τράπερς άρχισαν να σπρώχνονται με το πλήθος που βρισκόταν στην εξέδρα των επισήμων να σπεύδει να τους χωρίσει. Στην συνέχεια απομακρύνθηκαν από τον χώρο και ο Light αποχώρισε από το event.

Την στιγμή του περιστατικού βρισκόταν στον χώρο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία θα βράβευε τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς. Στην ίδιο χώρο επίσης βρισκόταν η Έλενα Παπαρίζου η οποία σκαρφάλωσε στα καθίσματα και έφυγε τρέχοντας. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στον χώρο βρισκόταν και η Ρούλα Κορομηλά η οποία τραυματίστηκε.

 

Η ανάρτηση των Mad Video Music Awards στα Social Media ήταν:

«Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Ο Light ξανά γύρισε στο event ανέβηκε στην σκηνή και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση και αμύνθηκε. Επίσης και στον λογαριασμό του στο Instagram, ανάρτησε την συγκεκριμένη φωτογραφία.