Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αποφεύγουν την κατανάλωση καφέ λόγω της ποσότητας καφεΐνης που περιέχει. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι πως σύμφωνα με έρευνες τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στον καφέ συμβάλλουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε πιο υγιείς. Ποιοι είναι όμως οι 4 λόγοι που θα σου πούμε για να απολαύσεις τον εσπρέσσο σου;

 

1. Μειώνεται ο κίνδυνος του διαβήτη αφού σε έρευνα που διεξήχθη στο Χάρβαρντ, η οποία ανέλυσε δεδομένα σε 126.000 άτομα σε διάστημα 18 ετών, διαπίστωσε ότι με την κατανάλωση 5 έως 6 φλιτζανιών καφέ την ημέρα οι άνδρες μείωσαν τον κίνδυνο να πάθουν διαβήτη τύπου 2 κατά 54% και οι γυναίκες μείωσαν τον κίνδυνο κατά 30%.

2. Μειώνεται ο κίνδυνος για Πάρκινσον καθώς σε μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες που έπιναν 4 με 5 φλιτζάνια καφέ κάθε μέρα μείωσαν τον κίνδυνο ανάπτυξης νόσου του Parkinson σχεδόν στο μισό σε σύγκριση με εκείνους που κατανάλωναν λίγο ή καθόλου καφέ κάθε μέρα.

3. Λιγότερος κίνδυνος για καρδιακές παθήσεις. Σε μια μελέτη που διενεργήθηκε από την Scottish Heart Health σε 11.000 άνδρες και γυναίκες (ηλικίας 40 έως 59 ετών) διαπιστώθηκε ότι όσο περισσότερο καφές έπιναν, τόσο λιγότερος κίνδυνος υπήρχε για καρδιακές παθήσεις.

4. Για εσένα λοιπόν που θέλεις να παραγγείλεις ένα καφεδάκι να ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις delivery από τον αγαπημένο μας Γρηγόρη. Αν πάλι θέλεις να το φτιάξεις μόνη σου τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τις νέες Κάψουλες Espresso Γρηγόρης! Είναι τώρα διαθέσιμες σε τρεις διαφορετικές επιλογές, έχοντας η κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό γευστικό χαρακτήρα:

Espresso Classic – έντονη, δυνατή γεύση και πλούσιο σώμα

Espresso Arabica – γλυκόπιοτο με απαλή γεύση

Espresso Decaf – χωρίς καφεΐνη

Capture

Οι κάψουλες Espresso Γρηγόρης είναι ειδικά μελετημένες ώστε να προσφέρουν μοναδικό άρωμα και ξεχωριστή γεύση. Είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso® και διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων στην προνομιακή τιμή των 3,50€.

 

One Response