Οι εξελίξεις στο Survivor τρέχουν συνεχώς με παίκτες να φεύγουν, κόντρες και ειδύλλια στο νησί του άγιου Δομίνικου. Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε με βάση την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.


Μιλώντας για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης, στην εκπομπή «Love It» είπε:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Μετά από 140 ημέρες στο παιχνίδι, νομίζω ότι έχω ζήσει πάρα πολύ την εμπειρία του Survivor κι έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία».
«Θεωρώ ότι ήταν δίκιο που με ψήφισε η Ναυσικά. Το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί ένα παρεάκι στην ομάδα μου, δεν σημαίνει ότι ήμασταν κλίκα και στήναμε ψηφοφορίες. Στο παιχνίδι, εγώ ήμουν ο εαυτός μου κι είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος αυτό το πράγμα το έχει δει. Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι».

Επιπλέον ανέφερε και το γεγονός με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ λέγοντας:

«Πιστεύω ότι αρκετοί από τους παίκτες αν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τηλέφωνα, θα το έκαναν. Πιστεύω πως τα παιδιά μετάνιωσαν βέβαια. Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις από τους συμπαίκτες του. Γενικότερα, του προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν. Κάποιες φορές μπορεί να ήταν υπερβολικός, αλλά εντάξει. Ο Τάκης ήταν αυτός που έψαχνε συνεχώς ευκαιρία να στήσει στον τοίχο τον Άρη».

Μια ακόμη όμως αποχώρηση που σόκαρε τους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η παίκτρια αποχώρησε λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έλεγε τα εξής:

«Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω. Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα».