Με την ευκαιρία του εορτασμού του Halloween την προσεχή Πέμπτη, είναι ευκαιρία να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά σου. Βλέποντας αμέτρητες ταινίες στην τηλεόραση έχουμε όλοι δει το στολισμό με τις κολοκύθες έξω από τα σπίτι των Αμερικανών.

Επίσης, έχουμε δει και τις μεταμφιέσεις των ανθρώπων από spooky χαρακτήρες.

Το έθιμο αν και δίνει σε πρώτη ανάγνωση κάτι κοινό με τις δικές μας απόκριες δεν έχει απολύτως καμία σχέση. Ετυμολογικά η λέξη Halloween προέρχεται από το All-hallow-even που σημαίνει την παραμονή της γιορτής των Αγίων Πάντων. Το Halloween για τους αγγλοσάξονες  σημαίνει ημέρα της «μαγείας», που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υπερφυσική δραστηριότητα και την  επαφή με τον Κάτω Κόσμο!

Αν και δεν έχει καμία σχέση ο εν λόγω εορτασμός με τα δικά μας έθιμα, πήγαινε να αγοράσεις έτσι για το καλό μια μπλούζα  από τα Bershka που έχει πολύ εντυπωσιακά σχέδια από t-shirts με θέμα το Halloween  κάνε και ένα λίγο πιο extreme μακιγιάζ πάρε τους φίλους σου και πήγαινε να διασκεδάσεις στο Hard Rock Cafe Athens.

Τα Hard Rock Cafe γιορτάζουν το Halloween κάθε χρόνο παγκοσμίως και το Hard Rock Cafe Athens, όπως πάντα αγκαλιάζει την ημέρα με τρεις διαφορετικούς τρόπους:  αρχικά, με ένα μοναδικό limited-time milkshake, το Shake Rattle & Rock ‘n’ Rollμε Jim Beam Bourbon και Captain Morgan Dark Rum, σε ένα συνδυασμό με κρεμώδες παγωτό βανίλια, πλούσια σως σοκολάτας και σαντιγί λευκής σοκολάτας, με διακόσμηση από ζαχαρωτά candy corns!

Το Halloween signature cocktail διατίθεται σε 2 εκδοχές, boozy και nonalcoholic, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν όλοι και θα είναι διαθέσιμο από τις 26/10 έως και τις 03/11!

Επιπλέον, ειδικά για την ημέρα του HalloweenΠέμπτη 31 Οκτωβρίου , το Hard Rock Cafe Athens διοργανώνει ένα μοναδικό party, με τίτλο Let the Ghoul times Roll και όπως πάντα προσκαλεί όλους τους φίλους του Halloween και του Hard Rock Cafe Athens να βάλουν τα πιο τρομακτικά κοστούμια τους, το πιο ανατριχιαστικό μακιγιάζ τους και να διασκεδάσουν στο εμβληματικό κτήριο της Αδριανού 52, όλο το βράδυ με  live spooky music playlist από τον Resident DJ,  διαγωνισμό καλύτερου κοστουμιού, face painting, πολύχρωμα cocktails και φυσικά τις μοναδικές γεύσεις του HRC Athens!

Εννοείται φυσικά ότι οι μικροί φίλοι του Hard Rock Cafe Athens δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν, καθώς έχουν τη δική τους ημέρα, πάντα στο πνεύμα του Halloween!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πρώτη Κυριακή μετά το HalloweenΚυριακή 3 Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά, και έτσι ο 1ος όροφος του Hard Rock Cafe Athens θα μεταμορφωθεί σε spooky Lil’ Monstars Halloween Bash για όλα τα Lil’ Monstars του Hard Rock Cafe Athens! Κοστούμια, face painting,δημιουργική απασχόληση από την αγαπημένη παιδαγωγό του Hard Rock, αλλά και μια μοναδική  εγγυώνται ότι όλα τα παιδιά θα περάσουν μια μαγική και «τρομακτική» Κυριακή!