Η Jennifer Lopez σέβεται τους fans και δε θα μπορούσε να μη δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ημέρα του γάμου της με τον Ben Affleck. Η 53χρονη pop star παντρεύτηκε τον αγαπημένο της υπό τον ήχο του τραγουδιού “True Companion” του Marc Cohn, ένα κομμάτι που για το ζευγάρι αποτελεί το απόλυτο ερωτικό τραγούδι και συνόδευσε τον αρραβώνα τους και πριν από 20 χρόνια. Παρανυφάκια ήταν τα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους, αφού, όπως αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια, δεν παντρεύτηκαν μόνο μεταξύ τους, αλλά απέκτησαν και μια καινούρια οικογένεια.

Όσον αφορά τα συναισθήματά της την ημέρα του γάμου, η Lopez ανέφερε πως όλη την εβδομάδα ήταν εξαιρετικά ήρεμη και σίγουρη ότι βρίσκεται στα χέρια του Θεού. Οι τριήμεροι εορτασμοί έλαβαν χώρα τη Georgia και η star φόρεσε 3 διαφορετικά φορέματα Ralph Lauren για την περίσταση. Στο newsletter της η τραγουδίστρια γνωστοποίησε ότι μετά το γάμο, η ίδια ο Affleck και οι αγαπημένοι τους γιόρτασαν με ένα απολαυστικό brunch δίπλα στη λίμνη, ενώ η ίδια σχεδίασε το decor.

Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Είμαστε σε αυτόν τώρα”, έγραψε εξηγώντας πως “αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου ατάκες που έγραψε ο Ben σε ταινία που σκηνοθέτησε. Την είπε επίσης τη νύχτα της δεξίωσης του γάμου μας στην ομιλία μας και σκέφτηκα ότι είναι τέλειο”.

Σχετικά με τα συναισθήματα του γαμπρού, η Lopez ανέφερε: «Όταν με είδε στην κορυφή της σκάλας εκείνη τη στιγμή, όλα έβγαζαν νόημα, ενώ ταυτόχρονα έμοιαζαν απίστευτα, σαν το καλύτερο όνειρο από το οποίο δεν θες ποτέ να ξυπνήσεις. Κι εγώ θα έκανα τέτοιες σκέψεις, το πιθανότερο, αν δεν είχα συγκεντρωθεί τόσο για να μην σκοντάψω με το φόρεμά μου. Όταν βρέθηκα κοντά του και είδα το πρόσωπό του, όλα έβγαζαν αυτό το υπέροχο νόημα και για μένα. Κάποιες παλιές πληγές γιατρεύτηκαν εκείνη την ημέρα και το βάρος του παρελθόντος έφυγε από τους ώμους μας. Ένας τέλειος κύκλος, που εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι σχεδιάζαμε. Καλύτερα».