Αυτά και αν είναι μουσικά, breaking news!

Ο «καλύτερος Βρετανός solo καλλιτέχνης» σύμφωνα με τα BRIT Awards, James Bay, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Rockwave Festival στο Terra Vibe, στις 1 Ιουλίου του 2023!

Απλά ανυπομονούμε και μετράμε αντίστροφα αναμένοντας την 1η Ιουλίου, που η αλήθεια είναι πως μας φαντάζει, λίγο μακριά! Αλλά θα κάνουμε υπομονή!

στίχοι των κομματιών του στοιχειώνουν τις αισθήσεις και αιχμαλωτίζουν τις καρδιές μας. Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς, νέους, σύγχρονους καλλιτέχνες.

Τα φωνητικά του αγκαλιάζουν το απόλυτα εθιστικό «HOLD BACK THE RIVER» σε μια αδιαμφισβήτητη επίδειξη συναισθηματικής μουσικότητας.

To «LET IT GO», ο πάντα επίκαιρος ύμνος της «επόμενης ημέρας», θυμίζει τις παλιές μας επιλογές και τις στάχτες αυτών – ποιητικό, ενδυναμωτικό και συνάμα σαγηνευτικό.

Η θρυλική Epiphone, αναγνωρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες του κόσμου, τον τίμησε με τη δική του Limited-Edition James Bay Signature «1966» κιθάρα.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο παρελθόν μοιράστηκε τη σκηνή με τους Rolling Stones.

Και, ναι, είμαστε τυχεροί που θα καταφέρουμε να τον απολαύσουμε από κοντά. Γιατί τέτοια μουσικά ακούσματα θέλουμε και χρειαζόμαστε!

Βρείτε και ακούστε τον James Bay, στο Spotify!