Προτιμάς τη δράση από την αδράνεια; Το «Τώρα» από το «Μετά»; Τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο στην καθημερινή σου δραστηριότητα; Ό,τι και αν σε εμποδίζει «ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ», όπως το Zovirax!

Αυτό είναι το βασικό μήνυμα της νέας καμπάνιας του Zovirax, που θεραπεύει γρήγορα τα συμπτώματα του επιχείλιου έρπητα από την πρώτη κιόλας ενόχληση και σου επιτρέπει να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου χωρίς περιττές έννοιες!

Σε μια εποχή που το άγχος και η πίεση είναι μέρος της ζωής μας, ο επιχείλιος έρπης δεν πρέπει να αποτελεί ένα ακόμα εμπόδιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναλάβουμε δράση χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις!

Η σύνθεση του Zovirax δρα γρήγορα ανακουφίζοντας από τον ερεθισμό και την αίσθηση κνησμού που προκαλεί ο επιχείλιος έρπης. Έτσι, παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας και αναλαμβάνουμε δράση!

Η νέα καμπάνια του Zovirax περιλαμβάνει τηλεοπτικό spot αλλά και digital banners με σκοπό να παρακινήσει όσους εμφανίζουν συμπτώματα του επιχείλιου έρπητα να αναλάβουν δράση με Zovirax και να συνεχίσουν να χαίρονται τις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις της ζωής!

Το Ζovirax αναλαμβάνει δράση! Το ίδιο μπορείς και εσύ!

thumbnail_zovirax_CHGR-CHZOV-0005-15

Περιέχει ακικλοβίρη.

Το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ.

About The Author