Η απάντηση είναι «δεν είναι ποτέ νωρίς να μιλήσουμε για το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ». Τα Χριστούγεννα τα περιμένουμε όλο το χρόνο, εγώ, εσύ κι όλος ο πλανήτης. Και τόση προσμονή αξίζει και μια εντυπωσιακή εμφάνιση! Τόσο σε ρούχα, όσο και σε μακιγιάζ. Φέτος θα επενδύσουμε σε προϊόντα Dior, αφού ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior δημιούργησε μια εκπληκτική συλλογή για να τη χαρούμε στο έπακρο.

Η “Happy 2020” είναι εμπνευσμένη από τα πυροτεχνήματα, τη λάμψη και το γκλίτερ. Φούξια ροζ, κίτρινο και πράσινο συνδυάζονται σε τολμηρές εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

«Το 2020 είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός, μια υπέροχη χρονιά που ο οίκος Dior τιμά με μια συλλογή που μαγεύει σαν πυροτέχνημα», εξηγεί ο Peter Philips.

5 Couleurs Happy 2020

Παλέτα σκιών με ανάγλυφο σχεδιασμό που θυμίζει πυροτέχνημα. Είτε διαλέξεις την “Party in Colours” που δίνει ζωή στο χρυσό με τέσσερις ζωηρές αποχρώσεις, είτε την “Celebrate in Gold” με τις αποχρώσεις γκρίζου και μαύρου για δυναμικό smoky eye, το αποτέλεσμα θα είναι έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό.

Diorific Happy 2020

Κόκκινο, βιολετί, τριανταφυλλί και nude, οι αποχρώσεις και η υφή αυτών των κραγιόν θα μεταμορφώσουν τα χείλη σου σε χρόνο dt.

Diorific Vernis

Τα χέρια σου είναι εξίσου σαγηνευτικά με το πρόσωπό σου. Αλλά μόνο όταν είναι περιποιημένα. Περλέ, μωβ, κόκκινο ή φυσικό με πολύχρωμο γκλίτερ;

Rouge Dior Collector Couture

Τα Χριστούγεννα το πιο σημαντικό είναι να δείχνουμε στους ανθρώπους μας πόσο τους αγαπάμε. Γι’ αυτό άλλωστε τους αγοράζουμε και δώρα, γιατί χαιρόμαστε με τη χαρά τους. Το ιδανικό δώρο έρχεται πάλι από τη Dior και είναι αυτή η κομψή κασετίνα που περιέχει το εμβληματικό κραγιόν στολισμένο με μια ζώνη από πούλιες και πέντε ανταλλακτικά των πιο δημοφιλών αποχρώσεων. Το εμβληματικό κόκκινο 999, το τέλειο Red Smile, το καφέ σατινέ Promenade, το φλογερό ροζ Feel Good ή το ροζ Classic Matte.