Βρήκαμε τα πιο περίεργα, απίστευτα και αποτελεσματικά tips για το μακιγιάζ σου που έρχονται κατευεθείαν από τους ειδικούς μακιγιέρ των Εβδομάδων Μόδας και δεν είχαμε ποτέ ακούσει μέχρι τώρα. Και ούτε καν σκεφτεί…

fashion-week

1 “Άπλωσε ρουζ στα μάγουλα σου πριν απλώσεις το make-up σου”. Με αυτό τον τρόπο μια φυσικά λάμψη στα ζυγωματικά σου θα εμφανίζεται διακριτικά από κάτω.

2 “Άπλωνε πάντα δυο ρουζ σε διαφορετικές αποχρώσεις στα ζυγωματικά σου”. Ένα ροζ ή της παλέτας του κόκκινου για δέρμα που δείχνει νέο και φρέσκο και ένα ροδακινί ή μπρονζέ στο πιο ψηλό μέρος στα μάγουλα σου, για να φαίνεται σαν να έχεις κάτσει λίγο παραπάνω στον ήλιο, ακόμα και Οκτώβρη μήνα.

3 “Για να κάνεις το make-up σου πιο ανθεκτικό, βάλε μέσα λίγη πούδρα”. Ελάχιστη όμως διαφορετικά κινδυνεύεις να φτιάξεις ζύμη για κέικ!

4 “Όλα τα προϊόντα make-up, κονσίλερ, πούδρας θα πρέπει να ταιριάζουν χρωματικά με το εσωτερικό του μπράτσου σου”. Και όχι με το πίσω μέρος του χεριού όπως νομίζαμε.

5 “Για να καταπολεμάς άμεσα σακούλες και πρησμένα μάτια, βάζε παγάκια ενυδατικής στα μάτια σου πριν το μακιγιάζ σου¨. Απλά βάλε μικρή ποσότητα ενυδατικής σε μια παγοθήκη και άφησε την στην κατάψυξη να υπάρχει!

6 “Ενυδάτωσε τα φρύδια σου με ένα lip balm πριν πέσεις για ύπνο”. Γιατί θέλεις να είναι έντονα και περιποιημένα.