Η αλήθεια είναι πως εξαιτίας του καθημερινού φόρτου εργασίας, η κούραση είναι δεδομένη. Σίγουρα έχεις ανακαλύψει τρόπους να χαλαρώσεις και να γεμίσεις ενέργεια, ωστόσο εμείς έχουμε να σου προτείνουμε δύο τρικ.

Capture

Το πρώτο είναι το μασάζ στην περιοχή των αυτιών σου.Λίγο μασάζ στο αυτί, αυξάνει την ροή ενέργειας στο σώμα όταν νιώθεις κουρασμένη. Απλά τρίψε με τον αντίχειρα σου και τον δείκτη τις κορυφές των αυτιών και κινήσου προς τα κάτω προς το λοβό. Κάνοντας αυτή την κίνηση, η ενέργεια κινείται προς τα «κανάλια» του σώματος τονώνοντας τα αντανακλαστικά κέντρα του εγκεφάλου.

Capture

Από την άλλη να ξέρεις πως αν χρειάζεσαι άμεσα ενέργεια τότε η λύση βρίσκεται στο ενεργειακό ποτό. Η HELL ENERGY, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων, παρουσιάζει τα νέα Ice Cool δαμάσκηνο και αχλάδι, 2 νέες, υπέροχες limitededition γεύσεις, που θα τονώσουν ακόμη περισσότερο τους λάτρεις των ενεργειακών ποτών τις κρύες ημέρες του χειμώνα!  Τα νέα προϊόντα Ice Cool δαμάσκηνο και αχλάδι είναι πιο απολαυστικά  από ποτέ, ενώ η φρεσκάδα, η ενέργεια και η ακαταμάχητη γεύση που όλοι ξέρουν έρχονται σε ένα ιδιαίτερα όμορφο κουτάκι, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

 

 

One Response