Αν προσπαθείς να υιοθετήσεις έναν πιο eco-friendly τρόπο ζωής, υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα μπορούσες να δοκιμάσεις. Άλλοι στρέφονται στην κομποστοποίηση, άλλοι καταργούν τις πλαστικές σακούλες ή τις χαρτοπετσέτες. Ακόμα και η πιο μικρή κίνηση προς τη βιωσιμότητα μπορεί να βοηθήσει τον πλανήτη. Αν ψάχνεις ακόμα ένα τρόπο για να κάνεις τη διαφορά, αρκεί να υιοθετήσεις πιο «πράσινες» συνήθειες στην ντουλάπα σου.

Ψάξε στην αγορά για recycled επιλογές

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία της μόδας, έχουν πραγματοποιήσει «στροφή» στη βιωσιμότητα, χωρίς τα προϊόντα τους να υστερούν σε στυλ. Οι επιλογές, ειδικά σε παπούτσια, αυτή την άνοιξη είναι πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των γυναικών και των ανδρών.

 

Αν ψάχνεις ένα άνετο υπόδημα, που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ και να το συνδυάσεις σχεδόν με όλα σου τα ρούχα, η Converse επανασυστήνει το timeless design μέσα από χρωματικούς πειραματισμούς που καλωσορίζουν το καλοκαίρι του 2022.

Βάλε χρώμα

Η συλλογή κυκλοφορεί σε έντονες pastel αποχρώσεις όπως πορτοκαλί και πράσινο, hot pink, navy blue και baby grey. Ο καμβάς της συλλογής είναι φτιαγμένος από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα και ανακυκλωμένες βαμβακερές ίνες.

Chuck 70

Ο πάτος του Chuck 70 διατηρεί το glossy finish που ανατρέχει στις ρίζες του στο 1970 και την αρχή του ως iconic basketball παπούτσι.

Converse All Star classic

Το διαχρονικό Converse All Star classic επανέρχεται δυναμικά, ο εσωτερικός τους πάτος ενισχύεται με OrthoLite σόλα και ο καμβάς του κατασκευάζεται από 50% recycled βαμβάκι. Την συλλογή ολοκληρώνουν τα All Star Lift και τα Run Star Hike με τον καμβά τους, που είναι κατασκευασμένος από 50% recycled υλικά, να κυμαίνεται σε γήινες και neutral αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης:

10 celebrities που δεν γνωρίζαμε ότι είναι εθισμένοι στο skateboard