Οι χειροποίητες γυναικείες τσάντες Blufleur είναι εμπνευσμένες από την αγάπη μας για την Ελλάδα, τα χρώματα, την ομορφιά, το ανάγλυφο του ελληνικού τοπίου, την ελληνική παράδοση. Το design είναι minimal σε λιτές γεωμετρικές γραμμές, με boho και διαχρονικές παραδοσιακές πινελιές.

Capture  Capture  Capture

Shoulder και tote bags, χρηστικά σακίδια πλάτης, μοντέρνα πουγκιά και κομψά clutches, φλερτάρουν με τα χρώματα της σεζόν και μεταμορφώνουν κάθε ντύσιμο. Όλες οι δημιουργίες Blufleur παράγονται χειροποίητα στην Ελλάδα, σε  περιορισμένες ποσότητες.

Capture Capture

«Οι έμπειροι τεχνίτες μας με σεβασμό στα υλικά και έμφαση στη λεπτομέρεια εξασφαλίζουν τη μοναδικότητα, απαράμιλλη αισθητική και ποιότητα της κάθε τσάντας ξεχωριστά. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ιταλικά δέρματα υψηλής ποιότητας και παραδοσιακά χειροποίητα υφάσματα, τα οποία πλαισιώνονται με λεπτομέρειες από υφαντά υφάσματα και χειροποίητα πλεκτά». Οι δημιουργίες Blufleur έχουν ήδη παρουσία σε πολλά καταστήματα και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, με στόχο την επέκταση και στην αγορά του εξωτερικού.

Η Blufleur συμμετέχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς