Με μία εντυπωσιακή, ολάνθιστη βιτρίνα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις fashion βιτρίνες που κοσμούν τις πρωτεύουσες της μόδας, ο διεθνής σχεδιαστής Δημήτρης Ντάσιος παρουσίασε τη συλλογή Dassios AW2018-19 καθώς και ένα preview της συλλογής AW 2019-20 στο iD Concept Stores στο Κολωνάκι. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 και την επιμέλεια του χώρου είχε αναλάβει η curator Μαρία Ξανθάκου.

Capture  Capture

Οι καλεσμένοι, αγαπημένοι φίλοι του σχεδιαστή, πιστοί πελάτες των iD Concept Stores, δημοσιογράφοι, σχεδιαστές, στυλίστες, fashion bloggers και εκπρόσωποι του κόσμου της μόδας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες του και να απολαύσουν το εξαιρετικό κρασί Παράγκα του κυρ Γιάννη. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η Νανά Βενέτη, η Έλλις Κις, η Νίκη Κουτσιανά, η Χαρά Λεμπέση, η Στέλλα Λιζάρδη, η Ιλεάννα Μακρή, η Μαρία Μάστορη, ο Μιχάλης Πάντος, ο Παύλος Σάμιος, ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου, η Μαίρη Φίξ, ο Νίκος Χαρλαύτης, η Κατερίνα Ψωμά και πολλοί άλλοι.

Capture

Capture

Capture

Έμπνευση του Δημήτρη Ντάσιου αποτελούν ιδιαίτερα υλικά όπως γούνα, δέρμα, βελούδο και κεντήματα -που ο σχεδιαστής συλλέγει από τα ταξίδια του- αλλά παράλληλα ο ανορθόδοξος και μοναδικός συνδυασμός υλικών και χρωμάτων. Τα χαρακτηριστικά denim jackets με διακοσμήσεις από αυθεντικές παραδοσιακές στολές από όλο τον κόσμο,  οι γούνες, τα μάλλινα πανωφόρια αλλά και τα βραδινά βελούδινα φορέματα συμπληρώνουν τη μοναδική συλλογή η οποία θα διατίθεται στο κατάστημα i-D Concept Stores στο Κολωνάκι μέχρι και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου καθώς και online στο www.idconceptstores.com.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλλογή Dassios AW2018-19, διατίθεται αυτή τη στιγμή σε περισσότερους από 60 χώρους μόδας σε όλο τον κόσμο.

One Response