Η Funky Buddha συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση των επεκτατικών της πλάνων στην Ελληνική αγορά και ανακοινώνει τη μετεγκατάσταση του καταστήματος που ήδη διέθετε στο The Mall Athens, φέρνοντας έτσι μία πιο φρέσκια και καινοτόμο εμπειρία shopping στους καταναλωτές της. Το νέο κατάστημα, που άνοιξε μόλις τις πόρτες του, βρίσκεται πλέον στο 2ο επίπεδο του πολυκαταστήματος. Η συναρπαστική μετακόμιση σε ένα νέο και μεγαλύτερο concept store, αντανακλά τη δέσμευση της Funky Buddha να προσφέρει στους πελάτες της την απόλυτη εμπειρία αγορών.

Το νέο κατάστημα διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό, βασισμένο στα διεθνή standards οργάνωσης καταστημάτων, εμπνευσμένο από τα πιο γνωστά διεθνή brands. Χαρακτηριστικό του νέου concept store είναι οι ήπιες φόρμες σε ένα ήσυχο περιβάλλον, το οποίο καθορίζεται από τα υλικά και τις επιλογές των χρωμάτων. Τα συστήματα προβολής των προϊόντων και το δυναμικό visual merchandising αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσιάζοντας την ανδρική και γυναικεία συλλογή σε ένα απολύτως ιδανικό conceptual environment.

Την προσοχή κεντρίζει μία πανελλήνια καινοτομία στο χώρο του Retail, το ολόγραμμα φυσικού μεγέθους Funky Buddha, που αποτελεί την τελευταία τάση στο Retail Technology, υπενθυμίζοντας πως το digital signage παραμένει μία σημαντική επένδυση της μάρκας. Παράλληλα, το concept store ενισχύει τη δυναμική της εικόνας, με promotional led wells τοποθετημένα στον εξωτερικό χώρο αλλά και εσωτερικά στο κατάστημα, ενώ σύγχρονα συστήματα με τη μορφή tablets και γωνίες selfcheckout και ανακύκλωσης προσφέρουν μία απολύτως προσωπική εμπειρία shopping.

«Στη Funky Buddha συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με καινοτόμες σχεδιαστικά προτάσεις και να διατηρούμε το brand σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά», δήλωσε η Χαρά Τσουρέκα, Marketing Director της Funky Buddha.