Μέσα στην ζωή μας και την καθημερινότητα μας, έχουν υπάρξει φορές που μπορεί τα πράγματα να μας έχουν πάει τόσο στραβά που να νιώθουμε χάλια ψυχολογικά και να έχουμε κακή διάθεση.

Ωστόσο, δεν το δείχνουν όλοι οι άνθρωποι… Κάποιοι φοράνε την «πανοπλία» τους και δείχνουν στον κόσμο ότι δεν τους συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Αυτές είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να κρύψουν πολύ καλά, μια κακή τους μέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι η γυναίκα Παρθένος έχει θέμα με την τελειότητα. Αυτό τα περιλαμβάνει… όλα. Από το πώς φαίνεται, πώς συμπεριφέρεται, τι τρώει, τι πίνει, πώς δουλεύει κ.ο.κ. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την εικόνα της Miss Perfect και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την δει στα χειρότερά της. Είναι ό,τι πιο τραγικό θα μπορούσε να της συμβεί και θα την έριχνε στα Τάρταρα.

ΛΕΩΝ

Αν θες να «τελειώσεις» μια Λιονταρίνα, πες της πως την… λυπάσαι. Είναι περήφανη και εγωίστρια. Δεν θα δείξει ποτέ σε κανέναν ότι είναι αδύναμη ή σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Όσο κι αν υποφέρει μέσα της, θα σφίξει τα δόντια, θα φορέσει τα πιο ωραία ρούχα της, θα έχει μόνιμα ένα χαμόγελο στο στόμα και θα περπατάει με το κεφάλι ψηλά. Ποτέ δεν θα αφήσει να φανεί το ότι την έχει πάρει από κάτω ή είναι για να πέσει στα πατώματα. Είναι τόσο περήφανη, που δεν «λυγίζει» μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πάντα για την γυναίκα Αιγόκερω είναι η εικόνα της και η υπόληψή της. Μπορεί μέσα της να υποφέρει και να βγάζει κραυγές. Ωστόσο δεν θα αφήσει ποτέ να φανούν στους άλλους τα συναισθήματά της και ο πόνος της. Το αντίθετο. Θα προσπαθήσει να καμουφλάρει την κακή της ψυχολογία όσο καλύτερα γίνεται. Θα είναι πάντα περιποιημένη και χαμογελαστή. Δεν θα δώσει δικαιώματα σε κανέναν να την σχολιάσει ή να την δείξει με το δάχτυλο και την λυπηθεί. Είναι ήττα κάτι τέτοιο για εκείνη και δεν θα επιτρέψει να συμβεί.

Πηγή: astrology.gr