Η αγαπημένη τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από τις Destiny’s Child σχεδόν 20 χρόνια πριν μοιράζεται μαζί μας τις συμβουλές της για μία ευτυχισμένη ζωή. Η Kelly Rowland σήμερα είναι κριτής στο “The Voice” της Αυστραλίας και συνεχίζει την πετυχημένη καριέρα της στην μουσική. Επίσης, είναι και μητέρα του 4χρονου Titan Jewell Weatherspoon.

Η Kelly Rowland έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ασχολείται πολύ με την ψυχική υγεία και το πως να είναι κανείς ευτυχισμένος. «Έχασα την μητέρα μου από καρδιά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πρέπει να κάνω το κομμάτι μου και να πω σε όλους πως ζει κανείς χαρούμενα. Είναι πολύ απλό, γελάστε πολύ, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και να έχετε υγιεινές συνήθειες». δήλωσε η 38χρονη.

Μην φοβάστε να ζητήστε βοήθεια από ειδικούς

Μέσα στο 2019, η Rowland κοινοποίησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter όπου ενημέρωσε τους φαν της ότι ο Ιούλιος είναι ο μήνας «Ψυχικής Υγείας των Μειονοτήτων». Στο βίντεο μίλησε για το στίγμα που ακολουθεί τους ανθρώπους που επιλέγουν την βοήθεια ψυχολόγου για την ψυχική τους υγεία. Ενθάρρυνε τους ακόλουθούς της να προσέχουν την ψυχική τους υγεία, να δέχονται βοήθεια από ειδικούς και να μην φοβούνται το στίγμα.

Βάλτε τον διαλογισμό στην ζωή σας

Ακόμη, η Kelly Rowland είναι θερμή υποστηρίκτρια του διαλογισμού και της yoga και τα προτείνει σε όλους. «Έβαλα τον διαλογισμό στην ζωή μου με πολύ αργούς ρυθμούς. Τώρα, δεν περνάει μέρα που να μην θέλω να διαλογιστώ». δήλωσε η όμορφη τραγουδίστρια. Είναι γνωστό ότι ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά να καταπολεμήσουμε το άγχος, το στρες ακόμη και την κατάθλιψη.

Μην νιώθετε άσχημα να έχετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα

Από τότε που η Rowland έγινε μητέρα, έχει αλλάξει ριζικά η ζωή της. Όπως είναι φυσικό, έχει λιγότερο χρόνο για τον εαυτό της. Επισημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, ας είναι και το πιο απλό πράγμα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι περίπλοκο, ακόμη και το πιο απλό πράγμα μπορεί να μας βοηθήσει.

«Ως γυναίκες, έχουμε μία τάση να προσπαθούμε να τους ευχαριστήσουμε όλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε να ευχαριστούμε και τον ίδιο μας τον εαυτό. Να μην τον παραμελούμε».

Βγείτε περισσότερο έξω

Με την οικογένεια σας, με τους φίλους σας, ακόμη και μόνοι σας. Το να βγαίνει έξω κανείς φτιάχνει κατακόρυφα την διάθεση του. Πολλές φορές νιώθουμε «στις μαύρες μας» και δεν ξέρουμε γιατί. Η λύση μπορεί να είναι το να κάνουμε μία βόλτα, να πάρουμε καθαρό αέρα, να περπατήσουμε και να απολαύσουμε το φως της ημέρας (εάν είναι δυνατόν). «Κάντε το για την καρδιά σας», τονίζει η Kelly Rowland.

View this post on Instagram

Repping HBCUs!

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on