Όσα θέλουμε και χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε fit σε αυτήν την καραντίνα, τα βρήκαμε στο The Coach. Πρόκειται για την καινοτόμο ψηφιακή πλατφόρμα εκγύμνασης και ευεξίας από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, στην οποία θα βρούμε περισσότερα από 100 προγράμματα fitness, χορού, yoga και pilates. Όλα αυτά στα ελληνικά, με εξατομικευμένες τεχνολογίες εκμάθησης και στην ασυναγώνιστη τιμή των μόλις 9,99€/μήνα. 

Τέλος πια οι δικαιολογίες! Τα προγράμματα που θα βρει κανείς στο The Coach, είναι σχεδιασμένα από κορυφαίους προπονητές. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: απλώς μπαίνετε στο germanos.gr, ώστε να κάνετε online εγγραφή. Έτσι, μπορεί ο καθένας να αποκτήσει την δική του συνδρομή στο The Coach για να έχει τον προσωπικό του εικονικό προπονητή (Personal Virtual Coach) στη διάθεσή του κάθε ώρα και στιγμή, από το σπίτι και από όπου και εάν βρίσκεται.  

Ζήσε την εμπειρία της Multichannel Personal Wellness Πλατφόρμας ‘The Coach’

Μπορεί να έχουμε lockdown, όμως η τεχνολογία είναι ένας υπερπολύτιμος σύμμαχός μας ώστε να μην χάσουμε στιγμή από το πρόγραμμα εκγύμνασης μας. Χάρη στο The Coach που έχει δημιουργηθεί από την White Space – μπορούμε να κάνουμε διαδικτυακά ασκήσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις face-to-face προπονήσεις, εύκολα και αποτελεσματικά.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα για κάθε ανάγκη. Θέλετε να προπονηθείτε σαν αθλητές; Μπορείτε. Θέλετε ένα μικρό διάλειμμα από την τηλεργασία για λίγη άσκηση; Υπάρχει το αντίστοιχο πρόγραμμα! Θέλετε να χορέψετε με την ψυχή σας; Απλά επιλέξτε το αγαπημένο σας είδος μουσική και ξεκινήστε! Θέλετε να ηρεμήσετε από την ένταση της καθημερινότητας με λίγο διαλογισμό, Υoga ή Pilates; Μπορείτε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ένα από τα εξειδικευμένα προγράμματα!

Διάλειμμα στο γραφείο; Ώρα για τόνωση!

Τα εξειδικευμένα προγράμματα εκγύμνασης έχουν σχεδιαστεί από έμπειρους προπονητές με μεγάλη τεχνογνωσία στο αντικείμενό τους, όπως ο lead fitness coach Γιώργος Ξηρός και η lead dance coach Αφροδίτη Αντίσου.

Μέσω των εξατομικευμένων νέων τεχνολογιών της πλατφόρμας: interactive practice, speed control, loop moves, video mirroring, μπορούμε να έχουμε μια 360ο αντίληψη του χώρου, ενώ μαθαίνουμε καλύτερα και γρηγορότερα τις ασκήσεις, τις χορογραφίες, τις τεχνικές αναπνοής ή ό,τι άλλο επιλέξουμε να κάνουμε. Απλά, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από τον χώρο μας!

Γυμνάσου στους ήχους του ‘Caramela’ της Ελένης Φουρέιρα!

Παράλληλα, ένα από τα πλεονεκτήματα του The Coach είναι ότι μπορούμε να συνδεθούμε από όποια φορητή συσκευή μας βολεύει: smart TV, smartphone, tablet, laptop. Τόσο εύκολα, μπορούμε να απολαύσουμε την εμπειρία της προσωπικής προπόνησης. Και όλα αυτά με την ελάχιστη συνδρομή των 9,99€/μήνα. Fitness, Dance, Yoga, Pilates μαθήματα με μία τιμή.

Οι ειδικά σχεδιασμένες προπονήσεις δεν ξεπερνούν τα 20’, κάτι που μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε όσες θέλουμε, με βάση τις δικές μας απαιτήσεις και αντοχές.

Ήρθε η ώρα για power pilates!

Τα προγράμματα The Coach είναι διαθέσιμα με συνδρομή που ξεκινά από €9,99 το μήνα (η τιμή αφορά την ετήσια συνδρομή) και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή, αποκτώντας άμεσα πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα. Και επειδή όπως λένε μια δοκιμή είναι ικανή να σας πείσει, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο διάρκειας 3 ημερών, για όσους θέλουν απλά να το δοκιμάσουν και να πάρουν μια γεύση. Ωστόσο, σας το υπογράφουμε τρείς μέρες δεν είναι αρκετές, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα κολλήσετε και εσείς, όπως εμείς!