Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνω από δύο δηλώσεις της μέσα σε λίγες μέρες. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Industrie, το top model δήλωσε ‘’Τελείωσα με τους άντρες’’. Η απογοήτευση της Κάρα, που στο παρελθόν έχει συνδεθεί και με το μέλος του συγκροτήματος One Direction, Χάρι Στάιλς, πηγάζει από το γεγονός πως οι άντρες υποκινούνται περισσότερο από τις ορμές τους παρά από τα συναισθήματά τους. (Αχ, Κάρα, είσαι μόλις 21 χρονών! Έχεις τόσα να μάθεις για τους άντρες ακόμα…)

Μάλιστα, δεν δίστασε να συμπληρώσει πως θα ήθελε κι εκείνη να συμπεριφέρεται περισσότερο ως άντρας.

Η Ντελεβίν που έχει ήδη καταγραφεί ως party girl (αυτή η Ριάνα φταίει που την παρασύρει…) δηλώνει πως είναι ένα πολύ συναισθηματικό άτομο και μάλιστα με πίκρα διαπιστώνει τι σημαίνει να είσαι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου:

‘’Μου είναι δύσκολο να βρω ανθρώπους που να εμπιστεύομαι, που δεν σε πλησιάζουν για τα χρήματά σου. Όλοι θέλουν να κερδίσουν κάτι από εσένα. Είναι ένας εφιάλτης’’.

Οι κολλητές, Κάρα και Ριάνα σε έξοδο τους στο Λονδίνο

Οι κολλητές, Κάρα και Ριάνα σε έξοδο τους στο Λονδίνο

Διαβάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις του μοντέλου που έκανε ξανά μόδα τα έντονα φρύδια (ευχαριστούμε Κάρα), ομολογώ πως αντιμετώπισα με περισσότερη συμπάθεια τη σκέψη της να «χτυπήσει» ένα τατουάζ που να απεικονίζει τυρί ή μπέικον. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Κάρα αποφάσισε να ρωτήσει τη γνώμη όσων την ακολουθούν στο twitter σχετικά με την απόφαση της να κάνει ένα τατουάζ με τυρί ή μπέικον καθώς αποτελούν αγαπημένες της τροφές. Η αλήθεια είναι πως εμείς οι γυναίκες όταν απογοητευόμαστε από τους άντρες είτε το ρίχνουμε στο φαγητό ή ξεσπάμε στον κομμωτή μας. Υποψιάζομαι πως επειδή η Κάρα δεν διατηρεί αυτό το κορμί-λαμπάδα με τυρί και μπέικον ας τα απεικονίσει στο σώμα της να της φύγει κι ο καημός…

Όσον αφορά το δημοψήφισμα της Κάρα στο twitter, μία ακόλουθος της πρότεινε να συνδυάσει σε ένα σχέδιο το τυρί με το μπέικον (πετυχημένος συνδυασμός) ενώ μία άλλη την συμβούλευσε να απεικονίσει το αυθεντικό μπέικον όχι εκείνο που παράγεται από γαλοπούλα, χρησιμοποιώντας μάλιστα το hashtag #keepinitreal.

Η Κάρα Ντελεβίν είναι λάτρης των τατουάζ καθώς έχει ήδη τρία, ένα λιοντάρι στο δεξιό δείκτη της, μια επιγραφή Made in England στην αριστερή της πατούσα και τα αρχικά της CJD (Cara Jocelyn Delevingne) στο δεξί της χέρι, και το πιο πιθανό είναι πως το επόμενο τατουάζ θα το χτυπήσει κι αυτό στον αγαπημένο της tattoo artist Bang Bang, ο οποίος έχει κι άλλους διάσημους πελάτες όπως τη Ριάνα, τη Ντέμι Λοβάτο και την Ρίτα Όρα.

Λέτε τώρα που η Κάρα βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για την εβδομάδα μόδας να κάνει μια επίσκεψη στο στούντιο του Bang Bang;