Νέα διάσταση στην υπόθεση της πατρότητας της 31χρονης τηλεπερσόνας…

Η Khloe Kardashian σε ανύποπτο χρόνο είχε αποκαλύψει στις αδερφές της πως δεν είναι ο Rob Kardashian ο βιολογικός της πατέρας. Κάτι που είχε εκμυστηρευτεί και ο ίδιος ο Kardashian πριν πεθάνει. Ποιος είναι όμως ο πατέρας;

Σύμφωνα με το περιοδικό Star ο O.J. Simpson, πρώην άσος του αμερικανικού football και ο άνθρωπος που ήταν κατηγορούμενος στην δίκη του αιώνα για την δολοφονία της συζύγου του και του εραστή της. Συνήγορος υπεράσπισης του; Ο Rob Kardashian!

Kris Jenner Digs Up Details On Her Affair With OJ Simpson To Bolster KUWTK Ratings?

Να πάρουμε την υπόθεση από την αρχή…

Η οικογένεια Kardashian είχε στενές σχέσεις με τον Simpson, ο οποίος είναι ο αντίστοιχος… Μέσι για το αμερικανικό football. Η Kris Jenner διατηρούσε (σύμφωνα πάντα με το περιοδικό) παράλληλη σχέση μαζί του με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος στην Khloe από τον O.J!

Η Khloe είχε εξομολογηθεί κατά την διάρκεια του reality των Kardashians πως θα κάνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι δεν είναι βιολογικό παιδί του Rob Kardashian. Kάτι το οποίο δεν μοιάζει παράλογο καθώς η υψομετρική διαφορά που έχει με τις άλλες δυο αδερφές της (Kourtney και Kim) είναι… ύποπτη.

Πριν από ένα χρόνο άλλα δημοσιεύματα ήθελαν τον Λάιονελ Ρίτσι να είναι ο πατέρας της Khloe, κάτι που διαψεύστηκε από τον διάσημο τραγουδιστή.

Οι κακές γλώσσες πάντως αναφέρουν ότι πίσω από το δημοσίευμα βρίσκεται η ίδια η Kris ώστε να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από την προβολή της σειράς «American Crime Story: O.J. Simpson» που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ.

Τίνος παιδί τελικά είναι η Khloe; Πάντως μοιάζει λίγο στον OJ…