Ο ενθουσιασμός του να μάθεις ότι είσαι έγκυος είναι δύσκολο να κρυφτεί, είτε είναι η πρώτη είτε η πέμπτη εγκυμοσύνη. Ίσως να είσαι έτοιμη να τρέξεις στον σύντροφό σου και να ανακοινώσεις τα καλά νέα αμέσως! Αλλά αν προτιμάς, μπορείς να βρεις μια δημιουργική, διασκεδαστική ανακοίνωση εγκυμοσύνης για να την παρουσιάσεις στον σύντροφό σου. Ακολουθούν μερικές ιδέες που ίσως βοηθήσουν να βρεις έναν αξέχαστο τρόπο για να κάνεις τη μεγάλη αποκάλυψη.

Pizza Reveal

Εάν το φαγητό είναι ο δρόμος για την καρδιά του συντρόφου σου, φτιάξε μια πίτσα και χρησιμοποιήστε τα της γαρνιτούρας για να γράψεις την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης σου. Χρησιμοποιήστε φέτες πεπερόνι ή πολύχρωμες πιπεριές για να δημιουργήσετε ένα μήνυμα όπως “Θα γίνεις μπαμπάς!”

Βρεφικά παπούτσια

Ένας άλλος παραδοσιακός τρόπος για να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου στον σύζυγο ή τον σύντροφό σου είναι να τυλίξεις ένα χαριτωμένο ζευγάρι παιδικά παπούτσια και να του το κάνεις δώρο.

Παράδοση πάνας

Παραγγείλετε ένα πακέτο πάνες και μαντηλάκια online και περιμένετε να παραδοθούν. Μπορείτε να αποκαλύψετε τα μεγάλα νέα όταν ο σύντροφός σας δει ότι έχετε παραγγείλει πάνες για μωρά! Είτε ζήτησέ του να ανοίξει την πόρτα όταν παραδοθούν ή άφησέ τον να ανοίξει το κουτί όταν φτάσει στο σπίτι.

Βραδιά επιτραπέζιου παιχνιδιού

Ζήτησε από τον σύντροφό σου να μείνει μαζί σου για μια χαλαρή βραδιά παιχνιδιού και δημιουργήστε μαζί έναν πίνακα παζλ με λέξεις. Κρύψε όλα τα γράμματα που θα χρειαστείς για να γράψεις το μήνυμά σου. Ξεκινήστε με μια λέξη όπως “νέα” και προσθέστε περισσότερες για να αποκαλύψεις τα μεγάλα νέα. 

T-Shirt Telltale

Παράγγειλε στον εαυτό σου ένα μπλουζάκι που λέει κάτι σαν “Αν μπορείς να διαβάσεις αυτό το μπλουζάκι, θα γίνεις γονιός”. Φόρεσέ το χαλαρά μια μέρα στο σπίτι ή σε ένα ραντεβού και δες στο πρόσωπό του την αντίδραση!

Ξετυλίγοντας το πακέτο

Γίνε δημιουργικη με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, χαιρετώντας τον σύντροφό σου με μια διακοσμητική κορδέλα δεμένη στη μέση σας και μια ετικέτα δώρου. Ζήτησέ του να ξετυλίξει το δώρο και να πάρει την ετικέτα, όπου θα υπάρχουν οι λέξεις «Είμαστε έγκυος».

Καλή επιτυχία! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.