Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μια από τις αγαπημένες εποχές των μικρών μας φίλων όμως σίγουρα αγαπάνε περισσότερο το Πάσχα αφού έρχεται μαζί με την Άνοιξη! Αυτό, το Hard Rock Cafe Athens, το ξέρει καλά για αυτό και φρόντισε και φέτος να στολιστεί πασχαλινά και να ετοιμάσει μια ειδική ημέρα, αφιερωμένη εξαιρετικά στα παιδιά!

Capture

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ο Πασχαλινός Κούνελος, αγαπημένος πασχαλινός σύντροφος των παιδιών, έρχεται ξανά στο Hard Rock, μαζί με face painting και την αγαπημένη παιδαγωγό του Ηard Rock! Όποιος θέλει θα μπορεί να «ντυθεί» ακόμα πιο πασχαλινά, μπορεί να αφεθεί στα χέρια των face painters που θα ζωγραφίζουν ανοιξιάτικα και πασχαλινά θέματα, σε μικρούς και μεγάλους!

Ειδικά για αυτή την ημέρα, οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους Κούνελο, να κάνουν πασχαλινές χειροτεχνίες περνώντας δημιουργικά το χρόνο τους και φυσικά θα βάψουν πασχαλινά αυγά!

Εννοείται ότι και οι μεγάλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς όσο τα παιδιά απολαμβάνουν το δικό τους Roxstars γεύμα, οι γονείς τους μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα κλασσικά αγαπημένα πιάτα του καταλόγου του Hard Rock!Το Hard Rock Cafe Athens σας περιμένει και φέτος για να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα!