Η ηλιακή ακτινοβολία γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Πρέπει να προστατευόμαστε με τον καλύτερο τρόπο από αυτήν. Τα μάτια μας είναι πολύ ευαίσθητα γι αυτό και πρέπει να φροντίζουμε για την προστασία τους.

Η γαλλική εταιρεία KiETLA με γνώμονα την προστασία, την καινοτομία και την κομψότητα δημιούργησε μια σειρά γυαλιών για βρέφη, παιδιά,  αλλά και ενήλικες.  Είναι μοναδικά στην αγορά και ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχουν τα παιδιά. Η προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από γυαλιά ηλίου, οθόνης και καπέλα που είναι ασφαλή και μοντέρνα.

Kietla_sunglasses 6-12 (2)

Τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν άθραυστους  φακούς επιπέδου 4 για 100% προστασία από τις ακτίνες UVA, UVB και ευλύγιστο σκελετό που αντέχει σε δύσκολες συνθήκες και δεν πιέζει τους κροτάφους και τα αυτιά. Κυκλοφορούν σε 4 μεγέθη και πολλά ζωηρά χρώματα, ενώ καλύπτουν το παιδί σας σε κάθε στάδιο ανάπτυξης.

Τα γυαλιά οθόνης είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τα μάτια από την ακτινοβολία τεχνητού μπλε φωτός που εκπέμπουν οι επίπεδες οθόνες. Διατίθενται σε 3 σχέδια και 3 χρώματα.

Kietla_screen glasses (1)

Για πλήρη προστασία του παιδιού σας, η KiETLA σχεδίασε καπέλα που είναι 100% βαμβακερά και διαθέτουν UPF +50. Απευθύνεται σε ηλικίες 6 μηνών έως 6 ετών.

Kitela hats (1)

 

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της εταιρείας KiETLA στο www.mysunshine.gr και προστατέψτε το παιδί σας, αλλά και τον εαυτό σας.