Το άρωμα και η φινέτσα της Ιταλίας κατέκλυσαν- την Πέμπτη 15 Μαΐου- το Golf της Γλυφάδας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την CAFFÈ VERGNANO και την TRK COFFEE & BEVERAGES AE.

Οι ιδιοκτήτες του ιταλικού οίκου espresso CAFFÈ VERGNANO, Franco και Carolina Vergnano, και ο ιδιοκτήτης της TRK COFFEE & BEVERAGES AE, Γιώργος Τρίκας, έδωσαν στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία, την πορεία και τις προοπτικές των εταιρειών ενώ μίλησαν και για την πλούσια γκάμα ποιοτικών προϊόντων που διαθέτει η CAFFÈ VERGNANO.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής συνάντησης παρουσιάστηκε και ο νικητής του ημιτελικού του διαγωνισμού CAFFÈ VERGNANO Best Barista 2014 ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μεγάλο παγκόσμιο τελικό Best Barista που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Σιάλ.

Εκεί θα συναντηθούν και θα συναγωνιστούν οι νικητές του κάθε –ανάλογου- ημιτελικού όλων των χωρών που συμμετέχουν και διεκδικούν τη διάκριση του CAFFÈ VERGNANO Best Barista 2014 στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μιλήσουν με τους ιδιοκτήτες των εταιρειών και να απολαύσουν έναν πραγματικό ιταλικό espresso. Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό την απόλαυση ενός ποιοτικού ιταλικού καφέ και την ανακάλυψη της παράδοσης του ιταλικού ψησίματος.

Ο Γιώργος Τρίκας, ιδιοκτήτης της TRK COFFEE & BEVERAGES AE δήλωσε: «Είναι τιμή μας να έχουμε κοντά μας τους ιδιοκτήτες της CAFFÈ VERGNANO, μια εταιρεία με 130 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του καφέ που προσβλέπει σε ένα μέλλον με έμφαση στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την ποιότητα».

Ο Franco Vergnano, ιδιοκτήτης της CAFFÈ VERGNANO δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα προϊόντα μας στους Έλληνες καταναλωτές μέσω της TRK COFFEE & BEVERAGES. Η TRK COFFEE & BEVERAGES θα μας βοηθήσει στην ανάδειξη της υψηλής ποιότητας καφέ που συνδυάζει την σύγχρονη τεχνοτροπία και καινοτομία με την ιταλική παράδοση».

Σχετικά με την CAFFÈ VERGNANO

Ο CAFFÈ VERGNANO ιδρύθηκε το 1882 και θεωρείται ως ένας από τους παλαιότερους παραγωγούς καφέ της Ιταλίας. Εδώ και τέσσερις γενιές για την οικογένεια Vergnano ο καφές συνδυάζει την σύγχρονη τεχνοτροπία με την ιταλική παράδοση.  Τα τελευταία χρόνια, οι κάψουλες Èspresso 1882 (6 τύπους καφέ και 3 για τσάι) έδωσαν ώθηση στην ανάπτυξη στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό. Οι κάψουλες είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso®* για οικιακή χρήση. Προσφέροντας πάνω από 90 προϊόντα, ο CAFFÈ VERGNANO εδραιώνεται ως ο πρεσβευτής του πραγματικού ιταλικού καφέ στον κόσμο. Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και την εταιρεία στο http://www.caffevergnano.com

* Η εμπορική επωνυμία δεν είναι ιδιοκτησία του CAFFÈ VERGNANO S.p.A. ή άλλων συνδεδεμένων εταιρειών.