Δύο άντρες, ο Ding Ren και ο Mike Karabinos, είναι οι εμπνευστές ενός απρόσμενου, βουκολικού και εξαιρετικού Tumblr που σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόβατα και την ομορφιά τους.

Το δίδυμο της αγροτικής και της κτηνοτροφικής ομορφιάς σκέφτηκε και δημιούργησε το «Google Sheep View» που μπορεί και ανακαλύπτει τα πρόβατα που βρίσκονται σε κάθε σημείο της γης.

Χώρες πολλές και τετράποδα πλάσματα ξεπροβάλλουν και σου λένε γεια!

«Κάποια στιγμή φώναξα το Mike να δει κάτι στο Google Street View και  -χωρίς να το καταλάβω- το αποκάλεσα Google Sheep View. Αυτό αποδεικνύει πως στο μυαλό μου κυριαρχούν τα πρόβατα», δηλώνει με χιουμοριστική διάθεση ο Ding.

«Το να βρεις στιγμιότυπα με πρόβατα στους χάρτες της Google δεν εναι μία εύκολη υπόθεση για αυτό εστιάσαμε σε αγροτικές περιοχές της Ιρλανδίας, Αγγλίας και Νέας Ζηλανδία. Κάπως έτσι συγκεντρώσαμε αρκετό υλικό μέσα σε ένα μήνα», συνεχίζει!

Και κάπως έτσι αλλά και με τη βοήθεια των followers οι δύο άντρες συνεχίζουν –ακάθεκτοι-να συλλέγουν στιγμιότυπα που κατέγραψε το Google Street View, κατά την διάρκεια χαρτογράφησης περιοχών ανά τον κόσμο και στα οποία απεικονίζονται πρόβατα και να γεμίζουν τον τόπο με «ΜΠΕ»!