Πριν από δύο χρόνια η Lucy Edwards έχασε την όρασή της. Ήταν τότε που ζήτησε από την αδερφή της να τη βοηθήσει για να αποκτήσει μία ρουτίνα προκειμένου να μπορεί να φροντίζει το πρόσωπό της και να κάνει μακιγιάζ!

Τώρα πια η κοπέλα μπορεί να κάνει το θαύμα του make up χωρίς να ζητάει τη βοήθεια κανενός.

Μάλιστα η 19χρονη Lucy έχει δημιουργήσει μία σειρά video προκειμένου να διδάξει τις γυναίκες τα μυστικά του μακιγιάζ για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Η κοπέλα από το Birmingham, πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται  incontinentia pigmenti η οποία την οδήγησε στο να χάσει την όρασή της από το δεξί της μάτι όταν ήταν 11 ετών και από το αριστερό στην ηλικία των 17!

Δημιούργησε λοιπόν το προσωπικό της vlog, για να αποδείξει πως ένας άνθρωπος που είναι τυφλός μπορεί να κάνει ό,τι επιθυμεί αρκεί να το θέλει.

Την ίδια στιγμή σε αυτό το σημείο του ηλεκτρονικού παράδεισου μπορεί κάποιος να βρει θέματα που έχουν να κάνουν με καθετί που ενδιαφέρει τους τυφλούς.

«Εξαρτάσαι πολύ από τους άλλους και το ότι μπορώ να κάνω μόνη μου το μακιγιάζ σημαίνει πως δεν έχω ανάγκη να ρωτάει κάποιον άλλο αν είμαι όμορφη και αν αυτό που κάνω μου ταιριάζει», λέει και συνεχίζει «Επειδή τώρα γνωρίζω έχω δημιουργήσει μία ρουτίνα για να ξέρω που έχω το καθετί, τι χρησιμοποιώ και πως μπορώ να αφαιρέσω το μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα».

Δες το κανάλι YesterdaysWishes