Θέλεις ένα ερωτικό  παιχνίδι που δεν θα τελειώσει ποτέ; Θέλεις να λάβεις μέρος σε έναν σεξουαλικό μαραθώνιο; Θέλεις να ξεκινήσεις και να έχεις την καλύτερη απόδοση στο κρεβάτι; Χρειάζεται αντοχή, προετοιμασία και έναν καλό ενυδατωμένο οργανισμό! Αν ορέγεσαι ένα καλό κρεβάτι πάρε χαρτί, μολύβι και σημείωσε τα παρακάτω tips!

1. Αυτοϊκανοποιήσου περισσότερο

Είναι κάτι απλό, ευχάριστο και γίνεται στο κρεβάτι σου ανά πάσα στιγμή! Κάπως έτσι βελτιώνεται το σεξουαλικό σθένος και η αντοχή που χρειάζεσαι! Η Dr. Laura Berman προτείνει την παρακάτω άσκηση: «Αρχίζεις να ικανοποιείς τον εαυτό σου. Με άριστα το 10-οργασμός-σταματάς στο 5 ή 6. Παίρνεις βαθιές ανάσες  και ξανακάνεις το ίδιο… Κρατιέσαι, κάνεις, κρατιέσαι»… Καταλαβαίνεις!

2. Ασκηθείτε, ασκηθείτε!

Η φυσική δύναμη και η καλή κατάσταση του οργανισμού σε κάνουν πιο ενθουσιώδη και σου χαρίζουν ανεπανάληπτα δώρα ερωτικής ευεξίας! Αντέχεις, η καρδιά σου είναι δυνατή, οι μύες σου αντιδρούν και προσαρμόζονται!

3. Σωστή διατροφή

Επέλεξε τροφές πλούσιες σε Vitamin B-12. Δηλαδή αυγά, μοσχάρι, ψάρια και χαβιάρι. Με αυτό τον τρόπο βοηθάς τη ν κυκλοφορία του αίματος που παίζει πρωταρχικό ρόλο στον οργασμό! Επίσης η συγκεκριμένη βιταμίνη βοηθάει στην καλή ψυχολογική διάθεση…την ενισχύει και την «φροντίζει».

4. Ενυδατώσου

Πιες πολύ νερό πριν και μετά τον μαραθώνιο του σεξ. Δεν θα ζαλιστείς, δεν θα μείνεις ξέπνοος, δεν θα αισθάνεσαι κουρασμένος και καταπονημένος. Αναπληρώνεις τα υγρά και έχεις σωματική και πνευματική ευεξία!

5. Κάνε διαλείμματα

Χρειάζεται ξεκούραση ειδάλλως θα πέσει νωρίς και θα χάσεις το κουράγιο που απαιτείται για sex δίχως τελειωμό! Μικρό break και συνεχίζουμε!