Δεν υπάρχει καλύτερο σημείο στην σχέση ενός ζευγαριού οταν έχει περάσει το άχαρο διάστημα που ακόμα ντρέπεσαι για πολλά πράγματα, τόσο συναισθηματικά όσο και στην καθημερινή ζωή και έρχεται η στιγμή που νιώθετε και οι 2 ότι πια η σχέση σας έχει δέσει. Μετά και μόνο με τα μάτια τις περισσότερες φορές τα έχετε πει όλα και έχετε συννενοηθεί πλήρως. Άραγε πότε η σχέση ενός ζευγαριού έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και έχετε γίνει σχεδόν ένα;

5 βασικά σημάδια ότι η σχέση σας έχει δέσει :

– Όταν κάθε Κυριακή επισκέφτεστε τους γονείς του άλλου για φαγητό ή απλή επίσκεψη, τότε η σχέση σας έχει ανέβει σκαλοπάτι και οδεύει προς κάτι πιο πιο σοβαρό.

– Όταν δεν ντρέπεστε να δείξετε τα συναισθήματα σας στον άλλο, ακόμα και να κλάψετε, Δεν είναι ντροπή, ίσα – ίσα μια απλή στιγμή θα σας δέσει μοναδικά με τον άλλο.

– Όταν αρρωσταίνει ο ένας απο τους 2 σας, φροντίζετε να μην του λείψει τίποτα. Δεν φεύγετε από το πλευρό του και ανησυχείτε για την κατάσταση την οποία περνάει.

– Όταν κανείς δεν κλειδώνει την πόρτα του μπάνιου ενώ είναι μέσα. Και δεν αισθάνεται ντροπή ακόμα κι αν μπει μέσα ο άλλος.

– Όταν ένα ζευγάρι πηγαίνει μαζί να ψωνίσει ρούχα ή οτιδήποτε άλλο και δεν διστάζει να εκφέρει την δική του άποψη όσον αφορά το στυλ και αν του πηγάινει το εκάστοτε ρούχο.