Τα πρωινά τείνουν να είναι βιαστικά και κάπως η άχαρη στιγμή της μέρας και είναι δύσκολο να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σας. Ωστόσο, αν θέλεις να δείξεις την αγάπη σου στην αρχή της ημέρας, ίσως θέλεις να ακολουθήσεις κάποιες μικρές πρωινές συνήθειες που μπορούν να κάνουν τον σύντροφό σου να λιώσει. Δεν χρειάζεται να αφιερώνεις χρόνο για να του φτιάξεις ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι, αλλά αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο σου για να δείξεις λίγη στοργή μπορεί να σε βοηθήσει να ενισχύσεις τη σχέση σου και να έχετε μια ωραία διάθεση για το υπόλοιπο της ημέρας σας.

Αν ψάχνεις για λίγο ρομαντισμό και σύνδεση στην αρχή της ημέρας, μπορείς να δοκιμάσεις αυτές τις μικρές πρωινές συνήθειες που μπορούν να κάνουν τον σύντροφό σου να λιώσει.

Φτιάξε το κρεβάτι

Όποιος σηκωθεί τελευταίος από το κρεβάτι μπορεί να το στρώσει αφού είναι κάτι που διαρκεί 2 λεπτά και φτιάχνει την διάθεση όταν θα επιστρέψετε το βράδυ και θα σας περιμένει έτοιμο για χωθείτε στα σκεπάσματα.

Συζητήστε τα πλάνα για την μέρα σας

Η ζωή των περισσότερων ανθρώπων είναι απασχολημένη, με δραστηριότητες που αλλάζουν πάντα. Γνωρίζοντας ο ένας το πρόγραμμα του άλλου αφενός συντονίζεστε καλύτερα για τις υποχρεώσεις που έχετε αφετέρου συνδέεστε περισσότερο καθώς συζητάτε ως ομάδα.

Άγγιγμα

Το άγγιγμα μπορεί να είναι ένα ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο και είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση των σχέσεων. Μια εξαιρετική συνήθεια που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τα ζευγάρια που είναι μαζί για πολύ καιρό είναι να δημιουργήσουν τη συνήθεια να αγγίζονται κάθε πρωί! Μην χωρίζεστε για τις δουλείες σας αν πρώτα δεν έχετε κάνει μια αγκαλιά ή δεν έχετε δώσει ένα φιλί για καλημέρα!

Φτιάξτε μαζί το πρωινό σας

Είτε είναι ένα χαλαρό πρωί που δεν βιάζεστε να πάτε στην δουλειά είτε είναι ένα αγχωτικό πρωί, καθιερώστε να ετοιμάζετε μαζί το πρωινό που θα πάρετε μαζί σας ή που θα φάτε ήρεμα στο σπίτι. Φτιάξτε μαζί ένα τοστάκι κι έναν καφέ και ξεκινήστε για το γραφείο!