Είναι σίγουρα μία από τις ιστορικότερες και δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Το Baywatch, μία τηλεοπτική παραγωγή των ΗΠΑ, προβλήθηκε στις περισσότερες χώρες του πλανήτη για 11 συνεχόμενες σεζόν καταγράφοντας 242 επεισόδια.

baywatch1

Όπως κάθε σπουδαία ιστορία, έτσι κι αυτή το Baywatch είχε τα πάνω και τα κάτω της. Το λέω αυτό διότι τη σεζόν 1989 – 1990 που ήταν και η πρώτη της σειράς, παραλίγο να μπει οριστικό στοπ από το NBC λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης.

baywatch2

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ όμως, πιστεύοντας ακράδαντα στο ενδιαφέρον αυτής της σειράς δεν την παράτησε κι εν τέλει κατάφερε να την βγάλει ξανά στον αέρα, το φθινόπωρο του 1991. Έκτοτε, το Baywatch δε σταμάτησε ποτέ ξανά, έσπασε αμέτρητα ρεκόρ τηλεθέασης και μας κράτησε συντροφιά μέχρι το καλοκαίρι του 2001.

baywatch3

Η σειρά έγινε διάσημη κι απέκτησε τη θρυλική της φήμη, μεταξύ άλλων και λόγω των σουπερ sexy γυναικών που συμμετείχαν στα γυρίσματά της φορώντας το all-time classic ολόσωμο, γυναικείο μαγιό της ναυαγοσώστριας. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως η σειρά ήταν γνωστή και με το παρατσούκλι «ένοχη απόλαυση».

baywatch4

Σώνι, ΣιΤζέι, Σάμερ, Στέφανι, Κάρολαιν, Νίλι, Ντόνα και Λάνυ είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των πρωταγωνιστριών που στοιχείωσαν τις πρώτες φαντασιώσεις όλων των έφηβων αγοριών εκείνης της εποχής. Αμυδρά, τις προλάβαμε κι εμείς οι 93άρηδες. Κυρίως βέβαια, μέσα από τις επαναλήψεις του Alpha τα αμέσως επόμενα χρόνια αλλά δεν έχει σημασία…

baywatch5

Τα χρόνια πέρασαν αλλά όπως διαπιστώνεις στις φωτογραφίες δεν άγγιξαν και ιδιαίτερα τα κορίτσια μας. Αχ Πάμελα Άντερσον, Κάρμεν Ηλέκτρα, Γιασμίν Μπλιθ …!

baywatch6

 

 

Πηγή: Neopolis.gr