Η Coca-Cola είναι από τα πιο γνωστά brands που υπάρχουν σήμερα. Το λογότυπο της είναι άμεσα αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο και όλοι έχουν δοκιμάσει έστω και μια φορά πριν γίνει το αγαπημένο τους αναψυκτικό. Υπάρχουν όμως 5 πράγματα που δεν τα γνωρίζεις και θέλεις να τα μάθεις.. Ξεκίνησε λοιπόν να διαβάζεις παρακάτω:

  1. Η συνταγή είναι μυστική: Η συνταγή για τη νέα Coca Cola είναι μυστική και μάλιστα βρίσκεται κλειδωμένη σε ένα θησαυροφυλάκιο το οποίο μπορείς να το επισκεφθείς στο World of Coca – Cola στην Ατλάντα. Μάλιστα, μόνο δύο υπάλληλοι γνωρίζουν την ακριβή συνταγή και δεν τους επιτρέπεται να ταξιδεύουν μαζί.
  2. Η τιμή της παρέμεινε σταθερή από το 1886 μέχρι το 1959 και για την ακρίβεια κάθε μπουκάλι είχε τιμή 5 cents.
  3. Στη δεκαετία του 1950 τα στελέχη της εταιρείας αποφάσισαν να επωφεληθούν από την πρόοδο της σύγχρονης τεχνολογίας κονσερβοποίησης και έτσι ξεκίνησαν να δημιουργούν από το 1955 τα γνωστά “κουτάκι”. Βέβαια, η πώληση τους ξεκίνησε το 1960.
  4.  Ήταν ο πρώτος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων. Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε να υποστηρίζει τους αγώνες από το 1928.
  5. Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά brands. Μάλιστα, η νέα συλλογή της Tommy Hilfiger έρχεται για να σε παρασύρει στον κόσμο της Coca – Cola. Εμπνευσμένη από τις αυθεντικές διαφημίσεις, η ολοκληρωμένη digital καμπάνια έχει γυριστεί σε ένα μινιμαλιστικό background και γιορτάζει το χωρίς αποκλεισμούς πνεύμα στην καρδιά του brand TOMMY HILFIGER. Η καμπάνια έχει φωτογραφηθεί από τον Meinke Klein, έχει επιμεληθεί από τον Luke Day και περιλαμβάνει ένα πολυποίκιλο group από προσωπικότητες που φορούν τη συλλογή, όπως οι India Graham, Tyvanni Ebuehi, Zong Meng, Isabella Gallego, Kit Warrington, Mars Murray, Daniel Desmarais, Jiahe Zhang, και η Désiré Mia. Η καμπάνια περιλαμβάνει επίσης μια αποκλειστική συνέντευξη με τον κ. Tommy Hilfiger, η οποία θα μοιραστεί στα κοινωνικά δίκτυα, και ο Αμερικανός σχεδιαστής μιλάει για τη δημιουργία της πρώτης συλλογής ρούχων Coca-Cola. Η capsule συλλογή TOMMY JEANS Coca-Cola για άντρες και γυναίκες επαναφέρει κομμάτια από τη συλλογή των 80’s με σύγχρονες σιλουέτες και ένα νέο λογότυπο που συνδυάζει τα iconic λογότυπα TOMMY JEANS και Coca-Cola. Η συλλογή περιλαμβάνει sweatshirts και T-shirts σε μπλε σκούρο, κόκκινο, λευκό, κίτρινο, πράσινο και γαλάζιο, με ένα μεγάλο λογότυπο TOMMY JEANS και Coca-Cola στο στήθος, κόκκινα σορτς που έχουν σε λευκό πλαίσιο το λογότυπο, ένα μπλε, κόκκινο και λευκό μπλουζάκι με το λογότυπο, ένα λευκό μπλουζάκι με το λογότυπο σε πέντε διαφορετικά χρώματα στο πίσω μέρος και ένα κόκκινο και άσπρο zip-front σπορ μπουφάν με το λογότυπο μπροστά. Το iconic πουκάμισο ράγκμπι επαναπροσδιορίστηκε σε κόκκινους και λευκούς ή μπλε, λευκούς και τιρκουάζ χρωματισμούς και τα oversized hoodies σε ζωηρό χρώμα με μια ολόκληρη εκτύπωση κολλάζ των Coca-Cola και TOMMY JEANS λογότυπων.

 

Capture