Αυτόν τον Οκτώβριο, αναδείχτηκε και «καλλιτεχνικά» η φυσικότητα του βουτύρου LURPAK, μέσα από μια ειδική φωτογραφική έκθεση και βράβευση από την Arla Foods Ελλάς και τα καταστήματα Μασούτης των 10 κορυφαίων «φωτογράφων» – καταναλωτών που κέρδισαν στον διαγωνισμό «Φωτογραφίστε το LURPAK φυσικά!».

khanth-masoutes_eikastiko-p1

Πιο συγκεκριμένα, την 1η Οκτωβρίου, εκτέθηκαν στην αίθουσα θεάτρου «Μικρή Αυλαία» της ΧΑΝΘ, 10 φωτογραφίες που αποτύπωναν με τον πιο φυσικό…τρόπο την 100% αγνότητα του LURPAK συνδυάζοντάς το με φυσικά συστατικά που ταιριάζουν απόλυτα με αυτό.

khanth-masoutes_eikastiko-p3

Μεγάλος αριθμός καταναλωτών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αγαπημένου τους βουτύρου LURPAK και των καταστημάτων Μασούτης για φωτογραφικό διαγωνισμό μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα των καταστημάτων Μασούτης από τις 30/8 έως και τις 12/9/2016. Το αποτέλεσμα; Αποτύπωση μιας πανδαισίας αγνών και φρέσκων συστατικών με αποκορύφωμα τις 10 αυτές φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από ειδική επιτροπή για αυτόν τον σκοπό.

Στην ειδική αυτή έκθεση – βράβευση παρευρέθηκαν και οι αγαπημένοι chef patisserie Στέλιος Παρλιάρος και Αλέξανδρος Παπανδρέου που αποτέλεσαν και μέλη της επιτροπής, η οποία ανέδειξε τις 10 κορυφαίες φωτογραφίες, καθώς και στελέχη της Arla Foods Ελλάς και της Μασούτης.

Και αυτές είναι κάποιες από τις φωτογραφίες του διαγωνισμού: