Με αφορμή τη γιορτή του  Πάσχα, το αγαπημένο μας  βούτυρο Lurpak σε συνεργασία με τον διάσημο pastry chef Στέλιο Παρλιάρο και τον καταξιωμένο chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, δημιούργησαν δύο ξεχωριστά masterclasses με σκοπό να μοιραστούν τα μυστικά τους για τις πιο ακαταμάχητες πασχαλινές συνταγές.

Οι chefs, υποδέχτηκαν με χαρά στο εργαστήριο τους δημοσιογράφους και influencers, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να μάθουν όλα τα μυστικά για τις πιο επιτυχημένες γλυκιές και αλμυρές συνταγές για το εορταστικό τραπέζι.

Κατά την διάρκεια των masterclasses, οι καλεσμένοι εκτός από χρήσιμες συμβουλές που έλαβαν από τους chefs, είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου και Αλέξανδρου Παπανδρέου και φυσικά να λάβουν το αναμνηστικό τους δώρο με τα αγαπημένα προϊόντα Lurpak.

Για να απολαύσετε και εσείς τις μοναδικές πασχαλινές δημιουργίες των πολυαγαπημένων chefs, επισκεφθείτε το site του Lurpak (https://www.lurpak.com/el-gr/easter/) και προετοιμάστε λιχουδιές που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους!