Η Σόφι η καμηλοπάρδαλη είναι το πιο δημοφιλές πρώτο παιχνίδι του παιδιού, φτιαγμένη από 100% φυσικό καουτσούκ! Το διάσημο παιχνίδι, που εμπιστεύονται οι αστέρες του Hollywood και αμέτρητες οικογένειες για τα παιδιά τους σε όλο τον κόσμο σας περιμένει να το ανακαλύψετε στο https://www.sophiegiraffe.gr.

Το πρώτο αγαπημένο παιχνίδι του μωρού!

Η αγαπημένη Σόφι κατάγεται από τη Γαλλία, είναι χειροποίητη και παράγεται από 100% φυσικό καουτσούκ. Δεν υπάρχει μωρό που να μην έχει ζουλήξει και μασήσει τη Σόφι και να μην την έχει λατρέψει, αφού προσφέρει ανακούφιση στα πονεμένα βρεφικά ούλα και αποτελεί την ιδανική συντροφιά για κάθε του στιγμή.

Ένα παιχνίδι που διεγείρει όλες του τις αισθήσεις!

Η Σόφι είναι ειδικά κατασκευασμένη έτσι ώστε να προσελκύει την προσοχή του μωρού και να διεγείρει όλες του τις αισθήσεις! Οι βούλες στο σώμα της ερεθίζουν την όρασή του και η σφυρίχτρα στο σώμα της την ακοή του. Ταυτόχρονα, η απαλή της υφή και τα μασώμενα μέρη της ανακουφίζουν τα ούλα το υ και διεγείρουν την αίσθηση της αφής, ενώ η ιδιαίτερη μυρωδιά του καουτσούκ καθιστά τη Σόφι μοναδική ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια ώστε το μωρό να την ξεχωρίζει εύκολα. Επιπλέον, το σχήμα και το μέγεθός της είναι ιδανικά για τα μικρά του χεράκια!

Χαρίστε κι εσείς στο μωρό σας τη Σόφι και απολαύστε τη δημιουργική του απασχόληση με τη νέα του φίλη. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων στο επίσημο site & e-shop https://www.sophiegiraffe.gr, στο www.Mysunshine.gr αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

About The Author