Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει. Σίγουρα αναρωτιέσαι πιο είναι το κατάλληλο δώρο για να εκφράσεις την αγάπη σου στο πρόσωπο που σε έφερε στη ζωή. Όσα χρόνια και αν περάσουν, η αγάπη που έχουμε για την μητέρα μας παραμένει πάντα ίδια. Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους δικούς μας ανθρώπους και να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας προς αυτούς. Για το λόγο αυτό, η FOREO προσφέρει εκπληκτικούς συνδυασμούς ομορφιάς και ευεξίας ειδικά για τη γιορτή της μητέρας. Φέτος χάρισε στην μητέρα σου μία επαγγελματική εμπειρία spa από την άνεση του σπιτιού της. Σίγουρα θα είναι ένα δώρο που θα απολαύσει!

-Στιγμές ευτυχίας με UFO mini

Για να γιορτάσετε την ημέρα της Μητέρας με το σωστό τρόπο και για να συνεχίσει η μητέρα σου να εκπέμπει λάμψη, η FOREO προσφέρει το UFO mini. Πρόκειται για μια smart συσκευή περιποίησης προσώπου σε συνδυασμό με τις Make My Day και Call it A night μάσκες προσώπου. Θα χαρίσουν στη μητέρα σου στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης!

-Αντίο μαύροι κύκλοι και άγχος

 

Το Make Her Day σετ προσφέρει στην μητέρα σου όλη την χαλάρωση που χρειάζεται χάρη στο UFO 2. Είναι η απόλυτη smart συσκευή περιποίησης προσώπου αλλά και την συσκευή IRIS που προσφέρει μία μοναδική λειτουργία μασάζ. Είναι ιδανική για το περίγραμμα των ματιών και την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων.

-Το ιδανικό σετ για βασίλισσες

Το A Queen’s Dream gist σετ είναι ιδανικό για τη γιορτή της μητέρας. Χάρη στη νέα συσκευή καθαρισμού προσώπου LUNA 3 που διαθέτει απαλά και αντιβακτηριδιακά silicone bristles αλλά και τους παλμούς T-Sonic μπορεί να αποκτήσει πιο απαλή επιδερμίδα από ποτέ. Ακόμα, για να λάμψει και το χαμόγελό της, η FOREO προσφέρει την sonic οδοντόβουρτσα ISSA 2!

-Αναζωογόνηση στη στιγμή με το νέο BEAR mini

Αν η μητέρα σου νιώθει κουρασμένη αλλά θέλει να νιώσει αναζωογονημένη, τότε τα BEARing δώρα αποτελούν την ιδανική λύση για εκείνη! Το συγκεκριμένο σετ περιέχει το νέο BEAR mini, που τονώνει την επιδερμίδα, μαζί με το SERUM SERUM SERUM. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που θα προσφέρει στην μητέρα σου όλη την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται!

-Spa στο σπίτι

Το Royal Treatment σετ περιλαμβάνει όσα προϊόντα χρειάζεστε για να προσφέρετε στην μητέρα σας μία πολυτελή περιποίηση προσώπου. To UFO 2 σε συνδυασμό με την μάσκα προσώπου H2Overdose, το LUNA mini 2 την εμβληματική συσκευή καθαρισμού προσώπου, και το πολύ απαλό καθαριστικό προσώπου Micro-Foam Cleanser δημιουργούν ένα μοναδικό σετ που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία spa από το σπίτι.

Όλες οι προτάσεις και οι προσφορές της FOREO είναι διαθέσιμες εδώ

Διαβάστε επίσης: Η “μαγική” συσκευή προσώπου ήρθε στην Ελλάδα