Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, το πολυβραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας, Σπονδή άνοιξε τις πόρτες του και σε συνεργασία με το Cardhu, το αγαπημένο single malt whisky από το Speyside και το γαστρονομικό & ευζωιστικό website The Food & Leisure Guide (www.fnl-guide.com), διοργάνωσαν ένα private dinner με επίτιμους προσκεκλημένους, με σκοπό να γευτούν τις δημιουργίες του Chef Arnaud Bignon από το  TheGreenhouse** του Λονδίνου.

Εμπνευσμένος από το διάσημο ουισκι και τη μοναδική γκάμα γεύσεων της οικογένειας Cardhu ο βραβευμένος σεφ του εστιατορίου έφτιαξε πρωτότυπους συνδυασμούς, μπερδεύοντας αρώματα δίνοντας όμως πάντα την αίσθηση της ισορροπίας στα πιάτα του.Πρωταγωνιστές της βραδιάς το CARDHU AMBER ROCK™ και το CARDHU GOLD RESERVE™ που προστέθηκαν πρόσφατα στην πλούσια οικογένεια του Single Malt Scotch Whisky από το Speyside που αποτελείται επίσης από τα Cardhu 12 y.o., Cardhu 15 y.o. και  Cardhu 18 y.o.

IMG_4002 IMG_4031 IMG_4065 IMG_4487-Edit IMG_4593 IMG_4784 IMG_4876 IMG_4918

Την βραδιά συνόδευσαν, εκπληκτικά cocktail από τους Θάνο Προυνάρους, Head Bartender του Ομίλου Τραστέλη & Τέλη Παπαδόπουλο, mixologist διεθνούς αναγνώρισης και νικητή του παγκόσμιου διαγωνισμού World Class Bartender of the Year το 2009.