Οι επιστήμονες το συστήνουν ανεπιφύλακτα και εσύ έχεις κάθε λόγο να το εφαρμόσεις.

Σίγουρα θα το έχεις ακούσει σαν την μαγική φόρμουλα και όντως έτσι είναι. Γιατί υπάρχουν πολλοί και σοβαροί λόγοι να πίνεις κάθε πρωί ένα ποτήρι νερό με λεμόνι.

Χάνεις βάρος

Όπως έχουν δείξει οι έρευνες, αν πίνεις κάθε πρωί λεμόνι με νερό με άδειο στομάχι θα σε βοηθήσει σημαντικά στο αδυνάτισμα. Μειώνεται το αίσθημα της πείνας ενώ θα σε… ξυπνήσει αμέσως, οπότε καλύτερα να το προτιμάς από έναν καφέ.

Πολύ… βιταμίνη!

Το λεμόνι είναι γεμάτο με βιταμίνη C. Η βιταμίνη C είναι το Α και το Ω του ανοσοποιητικού συστήματος και μπορεί να σε κρατήσει υγιέστατη όλο τον χειμώνα. Μάλιστα τελευταίες έρευνες έχουν δείξει πως το λεμόνι έχει και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Ενυδάτωση στο φουλ

Αν θες να είσαι όμορφη και λαμπερή η σωστή ενυδάτωση θα σε κρατήσει λαμπερή. Το λεμόνι θα σε βοηθήσει να κάνεις αποτοξίνωση ενώ το νερό θα σε ενυδατώσει. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες του λεμονιού θα βοηθήσουν και στην σωστή λειτουργία του συκωτιού σου.

Υπάρχει και τα κάλιο!

Το λεμόνι εκτός από βιταμίνη C περιέχει και πολύ κάλλιο. Αυτό σημαίνει πως αν το λαμβάνεις καθημερινά θα δεις την κόπωση της καθημερινότητας να εξαφανίζεται!