Υπάρχει ένα μυστικό που μπορεί να σου προσφέρει αγάπη και αφοσίωση σε μία σχέση! Ή τουλάχιστον να σου επιτρέψει να νιώσεις αξιαγάπητη και χαρούμενη. Ότι αυτός που έχεις απέναντί σου σε νοιάζεται πολύ και θέλει να σε κρατάει στην αγκαλιά του τρυφερά!

Πανεύκολο! Να αγαπάς τον εαυτό σου, πριν από όλους και περισσότερο από όλους!

Ε! ναι λοιπόν αυτό το μικρό και ανόητο “Αγάπησε τον εαυτό σου” μπορεί να σου αλλάξει την ζωή!

Όταν δεν αισθάνεσαι από μόνη σου αξιαγάπητη και πολύτιμη, αναζητάς αυτόν που θα το κάνει για εσένα, και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί διότι αν δεν πιστεύεις ΕΣΥ οτι είσαι η καλύτερη, η πιο έξυπνη, η πιο ποθητή πως θα το καταφέρει ένας-εκ των πραγμάτων- ξένος;

Η νοοτροπία “Αν με αγαπάει θα νιώσω αξιαγάπητη και ποθητή” δεν λειτουργεί….συγγνώμη!

Η αγάπη που έρχεται απέξω δεν αντικαθιστά την ισορροπία που σου προσφέρει η ψυχική γαλήνη και η ικανοποίηση που πηγάζει από την εσωτερική σου λάμψη! Όταν είσαι απελπισμένη, λειτουργείς λάθος, αγαπάς λάθος, ζητάς λάθος πράγματα. Είναι ο φαύλος κύκλος, το κενό που προσπαθείς να καλύψεις χωρίς επιτυχία!

Δώσε διακαιολογία στον εαυτό σου για πιθανά λάθη, φρόντισε την ψυχή σου, μην παραπονιέσαι και μην αισθάνεσαι αποτυχημένη. Περιποιήσου το σώμα σου, κάνε κάτι για να χαμογελάσεις, δώσε κίνητρο και μην σε παραμελεί!

Επικεντρώσου στο εγώ σου- σε εσένα-στην ψυχή-το μυαλό και το σώμα σου.

Μερικές συμβουλές

Διάβασε βιβλία που μπορούν να σε εμπνεύσουν

Κάνε γυμναστική

Μίλησε ευγενικά στον εαυτό σου

Να έχεις υπομονή και επιμονή όταν θέλεις κάτι

Ξεκουράσου

Όταν νιώσεις σίγουρη για τον εαυτό σου όλα θα γίνουν καλύτερα!