Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον μυστήριο θάνατο της Marilyn Monroe και μια νέα ταινία του Netflix, σχετικά με την ζωή της, θα είναι σύντομα στις οθόνες μας. Έφτασε στην κορυφή του Χόλυγουντ και ξαφνικά βρήκε αιφνίδιο θάνατο κάνοντας όλους να μιλούν για αυτήν μέχρι και σήμερα.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Τζόις Κάρολ Όουτς, η «Ξανθιά» και αποκαλύπτει την ζωή της Marilyn από την παιδική της ηλικία μέχρι την περίοδο που βρισκόταν στην κορυφή. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Άνα ντε Άρμας η οποία θα υποδυθεί την Marilyn, καθώς και οι Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ζάβιερ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς.

Την σκηνοθεσία και το σενάριο ανέλαβε ο Άντριου Ντόμινικ, ο οποίος ανέφερε: «Όλη η ιδέα ήταν να αποτυπώσουμε λεπτομερώς ένα δράμα της παιδικής ηλικίας και να δείξουμε πώς αυτό το δράμα μπορεί να δημιουργήσει δύο εαυτούς. Τον ιδιωτικό και τον δημόσιο. Και πώς αυτός ο ενήλικας βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πρόκειται για μία τραγωδία. Ένα ανεπιθύμητο παιδί γίνεται η πιο επιθυμητή γυναίκα και εκείνη καλείται να το διαχειριστεί. Σαν να είσαι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα, που τρέχει όλο και πιο γρήγορα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.