Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πια το 2021. Ούτε η πρωτοφανής -και πολύ αληθινή- είδηση ότι η ηθοποιός Salma Hayek θα είναι η παραγωγός και ενδεχομένως να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά “A Boob’s Life” (=«Η Ζωή ενός Στήθους») του HBO Max. Στην συγκεκριμένη σειρά μία 40χρονη γυναίκα ανακαλύπτει ότι τα στήθη της… μπορούν και της μιλούν! Η σειρά βασίζεται στο επερχόμενο βιβλίο της Leslie Lehr και πίσω στην παραγωγή της θα βρεθεί η ίδια η Hayek, στην πρώτη της συνεργασία με το HBO Max.

“Είμαστε ευγνώμονες που το HBO Max μας εμπιστεύεται με κάτι τόσο τολμηρό” είπε σε δήλωσή της η Hayek σχετικά με την σειρά. “Στο ‘A Boob’s Life’, χρησιμοποιούμε το στήθος ως αλληγορία για την συνεχή κριτική που δέχονται οι γυναίκες στην κοινωνία, κριτική που μας δημιουργεί την ψευδή αίσθηση ότι δεν είμαστε αρκετές ό,τι και να κάνουμε. Έτσι, στην σειρά, δίνουμε φωνή στα στήθη ώστε να τα προτάξουμε. Θα δούμε τις ζωές των γυναικών από μία προοπτική που δεν τολμάμε να αντικρίσουμε”.

Ωστόσο, δεν έχει «κλείσει» ότι η Hayek θα είναι η πρωταγωνίστρια, οπότε ενδέχεται να γίνει cast και άλλη ηθοποιός στον κεντρικό ρόλο της Leslie.