Η σειρά του Netflix «Bridgerton» έχει αποδειχτεί μία μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τους λάτρεις των σειρών εποχής αλλά γενικά για το κοινό. Έχει φτάσει ήδη στην κορυφή του Top 10, σε 76 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Ο πρώτος κύκλος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι γεγονός!

Η υπόθεση του «Bridgerton»

Bridgerton

Η ιστορία εκτυλίσσεται το 1813 στο Λονδίνο και το Μπαθ της αριστοκρατίας. Εκεί, ζει η οικογένεια Μπρίτζερτον. Ο πατέρας έχει φύγει από τη ζωή και η μητέρα, με τη βοήθεια των γιων της, προσπαθεί ν’ αποκαταστήσει την πρωτότοκη κόρη της, Ντάφνι. Ταυτόχρονα, πρέπει ν’ αποκατασταθεί για να πάρουν σειρά κι οι υπόλοιπες κόρες. Εκεί ζει και η οικογένεια Φέδερινγκτον, επίσης με τρεις κόρες και μία ανιψιά που ντεμπουτάρουν κι αναζητούν γαμπρό. Τα ερωτικά παιχνίδια της οικογένειας, δεν μπορούν παρά να τραβήξουν το ενδιαφέρον του θεατή.

Σε εξέλιξη το casting για τους νέους ρόλους

Ο δεύτερος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς Bridgerton, η οποία βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων περιόδου Αντιβασιλείας της Julia Quinn, έρχεται και επίσημα. Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες έναρξης της παραγωγής: «Το ασύγκριτο επιτελείο ηθοποιών της σειράς Bridgerton θα επιστρέψει σε στάδιο παραγωγής την άνοιξη του 2021» αναφερόταν στην ανακοίνωση. Τα γυρίσματα εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν έξι μήνες και ξεκινούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο κύκλος θα είναι ένα χρονικό της επιδίωξης κατάλληλου γάμου από τον Άντονι, τον μεγαλύτερο από τα αδέλφια Μπρίτζερτον (τον υποδύεται ο Jonathan Bailey), ακολουθώντας την εξιστόρηση στο μυθιστόρημα «The Viscount Who Loved Me» της Quinn.

Eίναι σε εξέλιξη το casting για αρκετούς νέους ρόλους. Κυρίως για τη ρομαντική φιγούρα η οποία θα είναι η παρτενέρ του Άντονι σε αυτόν τον κύκλο. Όπως αναφέρει το Deadline, θα την υποδυθεί πιθανότατα έγχρωμη ηθοποιός, μάλλον ινδικής-νοτιοασιατικής καταγωγής. «Έχουμε μια ομάδα νέων χαρακτήρων που πρόκειται να παρουσιάσουμε» είπε ο δημιουργός της σειράς, ο Chris Van Dusen. «Ο Άντονι θα έχει μια ιστορία αγάπης στον επόμενο κύκλο. Νομίζω ότι θα είναι τόσο σαρωτική και συγκινητική και όμορφη όσο θα περίμεναν όσοι παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο».