Απόψε στις 9 Οκτωβρίου 2020, στο επεισόδιο 20 της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ο Γιάννης Στάνκογλου ολοκληρώνει την συμμετοχή του. Ο χαρακτήρας της σειράς, Θωμάς Κυπραίος φτάνει σε ένα δραματικό φινάλε, καθώς η σκηνή που διαδραματίζεται ο θάνατος του αναμένεται να συγκλονίσει. Είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε πολλές πλοκές της σειράς από το ξεκίνημά της έως σήμερα.

Υπενθυμίζουμε ότι η είδηση του θανάτου του χαρακτήρα έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό, καθώς το Γιάννη Στάνκογλου, του ηθοποιού που τον ενσαρκώνει, ήταν για μόνο 150 επεισόδια μετά από επιθυμία του ιδίου. Δείτε σήμερα το επεισόδιο από την συχνότητα του Ant1

Θωμάς Κυπραίος: Απόψε στις 22:00 ο θάνατος του 

Απόψε, λοιπόν, ο χαρακτήρας αυτός ολοκληρώνει την πορεία του στις Άγριες Μέλισσες, με ένα τέλος τραγικό. Σύμφωνα με το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες που έκανε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, ο Θωμάς Κυπραίος ετοιμάζεται να κλείσει όλες τις υποθέσεις του και να φύγει από το Διαφάνι. Η μοίρα, όμως, έχει γράψει άλλα πράγματα για αυτόν.

Το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Κυπραίου και Νέστορα

θωμάς κυπραίος θάνατος

Θα γίνει μια μεγάλη κουβέντα ανάμεσα στον Θωμά και τον Νέστορα, ο οποίος θα του πει ότι γνωρίζει τα πάντα για τον φόνο του γιου του. Ξέρει ότι ήταν δωσίλογος και καταδότης των ναζί και ότι είναι εκείνος αυτός που σκότωσε τον γιο του. Εκεί η πλοκή κορυφώνεται με τραγικό τρόπο. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί όλα αυτά που έχει κάνει και προχωρά σε αυτοχειρία. Αυτοπυροβολείται σε μια τραγική σκηνή που αναμένεται να συγκλονίσει το κοινό.

Η τελευταία συνάντηση με την Μυρσίνη

θωμάς κυπραίος θάνατος

Πρώτα όμως, θα συναντηθεί για τελευταία φορά με την Μυρσίνη, αφού της αποκαλύπτει ότι έστειλε όντως τις φωτογραφίες της στον Δούκα. Ο Κυπραίος ξέρει ότι η Μυρσίνη ευθύνεται για τον θάνατο της Θεοδοσίας και της το λέει κατάμουτρα. Η συνάντησή τους θα είναι επίπονη και για τους δύο.

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες – Υποθέσεις επεισοδίων 21-25: Νέα ζωή για τους πρωταγωνιστές της σειράς